Sport

Kézilabda: szép hazai BL-búcsúra készül a Pick

Kézilabda: szép hazai BL-búcsúra készül a Pick

2012. február 17., péntek
Kézilabda: szép hazai BL-búcsúra készül a Pick

Utolsó hazai Bajnokok Ligája meccsét vívja szombat délután a Pick Szeged a szerb Partizan Beograd ellen. Skaliczki László csapata győzelemmel búcsúzna a szegedi közönségtől.

A Kiel elleni idegenbeli találkozón végleg eldőlt, hogy a Pick Szeged férfi kézilabdacsapata már nem juthat tovább csoportjából a Bajnokok Ligájában. A hazai közönségtől való szép búcsúra jó esély van az ősszel idegenben 29-23-ra legyőzött Partizan Beograd ellen. A szegedieknél

Törő Szabolcsra

és

Lékai Mátéra

továbbra sem számíthat

Skaliczki László

vezetőedző, jóllehet a maródiak már futóedzéseket végeznek, ám csatasorba állításuk még odébb van.

Online

A Pick Szeged - Partizan Beograd férfi kézilabda Bajnokok Ligája találkozót Olvasóink is végigizgulhatják portálunkon szombaton 16.15-kor kezdődő online közvetítésünk révén. Szurkoljunk együtt a hazai csapat sikeréért!

A Tisza-partiak nem kezdték a legjobban a tavaszt, a Csurgó ellen a kupában kikaptak az odavágón, a bajnokságban pontmentésre futotta a csapat erejéből a somogyiak otthonában, míg itthon előtte a Kecskemét ellen szoros győzelmet aratott a gárda. A nyolcszoros szerb bajnok jelenleg listavezető hazájában, 30 pontjával, mögötte 27-tel következik a Vojvodina, 16 meccsükből 14-et megnyertek, kétszer döntetlent játszottak, tehát veretlenek. A BL D csoportjában már nem állnak ilyen fényesen, 8 meccsükből nyolcat elvesztettek, legutóbb Koppenhágában kaptak ki 29-23-ra. "Ismerjük a hibáinkat, és mindannyian azon vagyunk, hogy kijavítsuk azokat. Erre a Partizan elleni meccs mindenképpen megfelelő. Nem vesszük félvállról a BL-találkozót, mindannyian odatesszük majd magunkat. Nehezíti a dolgunkat, hogy két kulcsemberünk is sérült, így kevesebb variációs lehetőségünk van, de szeretnénk szépen búcsúzni a hazai közönségtől a BL-sorozatban" - mondta a Pick Szeged csapatkapitánya,

Vadkerti Attila

a találkozó kapcsán. A Pick Szeged hazai Partizan-vadászatát 3000 forintos jegyár ellenében tekinthetik meg a szurkolók (családi jegy 3500 Ft egy felnőtt és gyermeke részére) szombaton délután 16.15-től az újszegedi sportcsarnokban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.