Sport

Kézilabda: megtörné rossz sorozatát az SZKKSE

Kézilabda: megtörné rossz sorozatát az SZKKSE

2012. február 23., csütörtök
Kézilabda: megtörné rossz sorozatát az SZKKSE

Váratlan vereséggel nyitotta a tavaszi szezont a Szeged-Dorozsma-Tisza Volán NB I/B-s női kézilabdacsapata Csorváson. Farkas József együttese szombaton hazai pályán a DVSC II. ellen javíthat.

Határozott, dobogós célokkal vágott neki az idei másodosztályú szezonnak az SZKKSE női kézilabdacsapata, ám eddigi szereplésük elmarad a várakozásoktól. Antal Dzseniferék 12 forduló után jelenleg a tabella 9. helyét foglalják el 8 ponttal, s bár egyre távolabbinak látszik a kitűzött cél, a bajnokságnak még messze a vége, s a csapat sorsolása is kedvező. "Mindenféleképpen javítanunk kell, de nagy kérdés, hogy a Debrecen milyen kerettel érkezik, hányan játszanak vissza az NB I-es csapatból, illetve milyen ellenféllel, mikor játszik. Ha nem egyező nap, akkor bármi lehet" - utalt a hajdúsági játékosok esetleges visszajátszatására

Farkas József

vezetőedző. A hivatalos menetrend szerint a DVSC-FÓRUM élvonalbeli gárdája pénteken este 18 órától hazai környezetben fogadja a Ferencváros csapatát, így nem kizárt, hogy a rangadó miatt, a másnapi szegedi mérkőzésen való részvétel helyett inkább pihentetik NB I-es rutinnal bíró lányaikat. Akár így, akár úgy, az biztos, hogy nehéz találkozó vár a dorozsmai kézislányokra az NB I/B-s tabella jelenlegi harmadikja ellen. A szombati vendégek otthonában ősszel eddigi legsúlyosabb, 17 gólos vereségét szenvedte el az SZKKSE. A debreceniek egyébként idegenben nem muzsikálnak túl fényesen, csak az 1. fordulóban tudtak nyerni Kecskeméten, azóta rendre kikapnak, míg hazai találkozóikat rendszerint magabiztosan hozzák. S hogy a négy meccs óta nyeretlen szegediek rossz sorozata megtörik-e? Kiderül szombat délután 16 órától a dorozsmai Orcy-iskola Áts Géza Sportcsarnokában rendezendő találkozón, melyet a Telin Televízió nézői felvételről is megtekinthetnek a jövő hét folyamán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.