Bulvár

Idős asszonyon segítettek a makói rendőrök

Idős asszonyon segítettek a makói rendőrök

2012. február 22., szerda
Idős asszonyon segítettek a makói rendőrök

Életveszélyes állapotban lévő idős asszonyon segítettek kedden a makói rendőrök - tájékoztatott a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóközleményében.

Délben érkezett bejelentés a rendőrség ügyeletére a néni nővérétől, miszerint 74 éves húga, aki egyedül él, már három napja nem ad magáról életjelet, telefonján nem érhető el, sem kopogásra, sem pedig csengetésre nem nyit ajtót. A kiérkező egyenruhások a szomszédtól kért létra segítségével jutottak be a ház udvarára. Az ajtón kopogva bentről segélykiáltást hallottak. Mivel a bejárati ajtót – annak masszív állapota miatt – nem lehetett kinyitni, így az egyik rendőr az ablaküveget betörte, így gyorsan be tudtak az épületbe jutni. A nénit a belső szobában a padlón fekve találták meg. Eszméleténél volt, segítségért kiáltott, de mozogni nem tudott. Közben a már kiértesített mentők a helyszínre értek, így a nénit ellátása végett kórházba szállították. Az elsődleges adatok alapján az idős asszony korábbi betegsége miatt lett rosszul, életveszélyes állapotban volt. A gyors rendőri intézkedésnek köszönhetően így a néni még időben megkaphatta a szükséges orvosi segítséget, állapota jelenleg kielégítő - áll a közleményben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.