Bulvár

Horgászbottal verte nevelt gyermekeit

Horgászbottal verte nevelt gyermekeit

2012. február 23., csütörtök
Horgászbottal verte nevelt gyermekeit

Üvegszálas bottal verte nevelt gyermekeit egy férfi Makón. A férfit a rendőrség azonnal őrizetbe vette, miután tegnap értesült az esetről - olvasható a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóközleményében.

A megalapozott gyanú szerint egy 38 éves férfi élettársi kapcsolatot létesített a sértettek édesanyjával. A gyanúsított rendszeresen bántalmazta élettársát és a nő 10 és 14 éves lányát, valamint 7 éves kisfiát. A legbrutálisabb módszere az volt, amikor valamelyik gyereket gyorskötözővel és kötéllel kikötötte, majd egy üvegszálas, horgászathoz használt bottal verte. Ez a 10 éves kislánnyal és a 7 éves fiúval is előfordult. A gyanúsított vallomása szerint azért, hogy a gyerekek komolyan vegyék őt. A nevelőapa a 14 éves lányt is több alkalommal bántalmazta, majd TV nézés közben szexuálisan is zaklatta. Egy idő után új házba költöztek, de a verések ezután is folytatódtak, egészen tegnap délutánig, amikor az anya segítségért fordult a Makói Rendőrkapitánysághoz. A nyomozók azonnal előállították a férfit, majd gyanúsítottként hallgatták ki. Ellene kiskorú veszélyeztetése, aljas indokból, védekezésre képtelen sértettek sérelmére elkövetett testi sértés, személyi szabadság megsértése és más bűncselekmények megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás őrizetbe vétele mellett. A Makói Rendőrkapitányság kezdeményezte a férfi előzetes letartóztatását - áll a közleményben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.