Sport

Futsal: Hegyesi Zsolt szerint sorsdöntő lesz az Üllő elleni meccs

Futsal: Hegyesi Zsolt szerint sorsdöntő lesz az Üllő elleni meccs

2012. február 16., csütörtök
Futsal: Hegyesi Zsolt szerint sorsdöntő lesz az Üllő elleni meccs

Hétfő este, két vereség után ismét hazai pályán szerepel az UTC Futsal Team NB I-es csapata. A szegediek jelenleg a 8. helyre csúsztak vissza a tabellán, ezért létfontosságú a győzelem.

Ősszel 4-4-es döntetlent játszott az UTC együttese Üllőn a Cső-Montage otthonában, ez volt a csapat első idegenbeli pontszerzése. A szegedi csapatkapitány,

Hegyesi Zsolt

szerint ez a találkozó egyike volt a csapat legjobb NB I-es meccseinek. Azóta sok minden történt az NB I-ben, az UTC például legutóbb a Haladás ellen szenvedett vereséget idegenben. "Fárasztó volt az út Szombathelyre, ám a vereséget nem fognám erre. Élvezetes találkozót vívtunk sok néző előtt, sajnos azonban nem tudtunk nyerni. A Haladás nagyon hasonló csapat hozzánk, a tabellán is hasonlóan áll a két gárda, hazai pályán ők is erősek, nagyon koncentrálnak és rendre győztesen jönnek le a pályáról. Otthon még nem kaptak ki, ellenben legyőzték a Berettyóújfalut ők is, ikszeltek az Aramisszal – körülbelül mi is ezeket az eredményeket hoztuk. Otthon nagyon erősek, mi sem tudtuk megállítani őket" - értékelte a szombathelyi vendégszereplést a csak "Ballack"-ként becézett cselkirály. "Nagyon fontos mérkőzés lesz a Cső-Montage elleni találkozó hétfőn, hiszen ha nyerni tudunk, akkor már egyértelmű esélyünk lesz bekerülni a legjobb nyolc közé, azaz a felsőházi rájátszásba. Fontos meccs lesz amiatt is, mert egy esetleges vereség esetén még nagyon szorossá válhat az alapszakasz vége, hiszen Debrecenben és Győrben is vár ránk egy-egy nehéz meccs" - tette hozzá az UTC "csékája". Az UTC Futsal Team - Üllő FC Cső-Montage NB I-es futsalmérkőzésre a megszokott időpontban, hétfőn 19 órától kerül sor az újszegedi sportcsarnokban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.