Közélet

Frankfurtba látogat pénteken Orbán Viktor

Frankfurtba látogat pénteken Orbán Viktor

2012. február 23., csütörtök
Frankfurtba látogat pénteken Orbán Viktor

Frankfurtba utazik pénteken Orbán Viktor kormányfő, aki találkozik Hessen tartomány kereszténydemokrata miniszterelnökével.

Orbán Viktor

és

Volker Bouffier

hesseni miniszterelnök találkozása után a magyar kormányfő délután előadást tart a kereskedelmi és iparkamara frankfurti székházában. Ennek épülete elé szervez tüntetést egy baloldali autonóm csoportosuláshoz köthető szervezet. Ezzel egy időben a helyi magyarság a budapesti kormány melletti szimpátiatüntetést akart tartani, azonban nem kaptak területfoglalási engedélyt a kamara előtti térre a már korábban bejelentett demonstráció miatt. A tervezett szimpátiatüntetés szervezőinek nevében

Szabó Gabriella

az MTI-nek ugyanakkor elmondta, hogy bár demonstrációjukat nem tarthatják meg, egy "csendes szimpátiatüntetést" tartanak majd, ugyanis több frankfurti magyar is meghallgatja majd Orbán Viktor előadását a kamara épületében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.