Közélet

Forró teával óv a hideg ellen a Jobbik + FOTÓK

Forró teával óv a hideg ellen a Jobbik + FOTÓK

2012. február 8., szerda
Forró teával óv a hideg ellen a Jobbik + FOTÓK

Forró itallal és étellel kínálta Dugonics téren felállított standjánál a kihűlt járókelőket a szegedi Jobbik. A párt a rászorulók megsegítése mellett a kölcsönös törődés fontosságára hívta fel a figyelmet.

Zsíros kenyérrel, teával és forralt borral kínálta meg a didergő járókelőket a szegedi Jobbik szerda délután. A párt a dermesztő hidegre való tekintettel állította fel standját a Dugonics tér sarkánál, ahol forró itallal és pár falat étellel vendégelték meg az utca átfagyott emberét. "Két célunk van ezzel az akcióval: egyrészt a pártok, társadalmi szervezetek figyelmét szeretnénk felhívni arra, hogy egy közösség vagyunk, és nem szabad megfeledkeznünk egymásról, legfőképp a rászorulókról. Másrészt mi is szeretnénk segíteni rajtuk, elsősorban az olyan szerencsétlen sorsú embereken, akiknek nincs fedél a fejük felett. Ez a hideg idő különösen nagy megpróbáltatást jelent nekik, mi egy kis enni- és innivalóval szeretnénk segíteni átvészelni ezt a rendkívüli időjárást" - mondta

Rácz Tibor

, a Jobbik szegedi szervezetének alelnöke. Az este folyamán a Jobbik közel 200 adag, forró tűzön tartott teát, és több kiló kenyeret oszt szét a járókelők között.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.