Közélet

Enyhül az idő hétvégére

Enyhül az idő hétvégére

2012. február 10., péntek
Enyhül az idő hétvégére

Kissé enyhül a hideg a hétvégére, a meteorológusok - 15 fok alatti hőmérsékletet jósolnak Szeged környékén. Némi havazásra azért számítani lehet.

A hetek óta tartó, rendkívüli időjárás után a hétvégén némi enyhülést tapasztalhatunk. Az átlag hőmérséklet körülbelül öt fokkal emelkedik majd, azonban némi havazásra ismét számíthatunk. "Várhatóan szombat délelőttől visszatér a hóesés, amely kisebb-nagyobb megszakításokkal és változó intenzitással hétfőig esni fog. A múlt héten tapasztalt, rendkívül intenzív hóesésre azért nem kell számítani, maximum öt centiméter hó hullhat Szegeden. A megvastagodó felhőzet hatására a hőmérséklet öt fokot emelkedhet, körülbelül -10 - -15 fok között alakulhat a hétvégén, ma éjszakára azonban még marad az extrém hideg" - nyilatkozta portálunknak

Tóth Tamás

meteorológus. Az

Országos Meteorológiai Szolgálat

előrejelzése a szerint a jövő héten tovább enyhül az idő, szerda éjszakától -8 fokos éjszakai hőmérsékletre számíthatunk. A felélénkülő szél azonban csütörtökre viharos erejűvé, 65 km/h-ssá erősödhet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.