Bulvár

Bombával fenyegetett, egy év után kapták el

Bombával fenyegetett, egy év után kapták el

2012. február 3., péntek
Bombával fenyegetett, egy év után kapták el

Nem engedték be az egyik csongrádi szórakozóhelyre, ezért bejelentette, hogy felrobbantja azt. A bűncselekmény még 2010. decemberében történt, de a rendőrség most került olyan információk birtokába, amely után előállították az elkövetőt - közölte a rendőrség sajtószolgálata.

2010. december 5-én éjfél után egy férfi hívta fel egy nyilvános telefonfülkéből a Csongrádi Rendőrkapitányság ügyeletét és bejelentette, hogy felrobbantja a Justh Gyula utcában lévő szórakozóhelyet. A rendőrök átkutatták az épületet, de bombát nem találtak. Az ügyben a rendőrség közveszéllyel fenyegetés vétsége miatt indított nyomozást, de akkor nem sikerült felkutatni az elkövetőt. Néhány nappal ezelőtt azonban olyan információk birtokába jutottak a csongrádi nyomozók, ami után előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 19 éves helybeli fiatalembert, aki kihallgatása során részben beismerő vallomást tett. Mint kiderült, nem engedték be a szórakozóhelyre, ezért bosszúból jelentette be, hogy felrobbantja azt - áll a közleményben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.