Közélet

Bemutatták Szeged turisztikai kiadványait

Bemutatták Szeged turisztikai kiadványait

2012. február 1., szerda
Bemutatták Szeged turisztikai kiadványait

Megtartották a korábbi hármas struktúrát, így külön kiadványból lehet értesülni az ez évi szegedi programokról, a látnivalókról, illetve a szálláshelyek és vendéglátóegységek szolgáltatásairól.

A magyar nyelvű programajánló tizenháromezer példányban készült el, illetve 3000 angol és 2500 német nyelvűt is készíttetett a város – tájékoztatott

Ács Szilvia

. A Szeged és Térsége Turisztikai Nonprofit Kft. ügyvezetője a kiadványokat bemutató sajtótájékoztatón közölte, a Látnivalók nevet viselő kiadvány a legnépszerűbb a turisták körében, melyet a szolgáltatók is kedvelnek. Ebből most húszezer készült, ám általában év közben szükséges utánnyomása. Akárcsak az információs kiadványnak, melyből kilencezret készíttettek. Újdonságról is beszámolt az ügyvezető, idén egy leporellot is készíttetnek, melyben a szegedi látnivalókat rövidebben mutatják be. Erre a szálláshelyek és a konferenciaszervezők egyaránt igényt tartanak. „Ezekkel a kiadványokkal az összes belföldi utazási kiállításon is megjelenik Szeged városa, elsőként a budapesti Utazás Kiállításon március elseje és negyedike között” – mondta el Ács Szilvia. Hozzátette, mindhárom kiadványt eljuttatják az ország mind a 140 Tourinform Irodájába, és a helyi kulturális intézményekbe.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.