Kultúra

A Muzsikás együttes koncertje az IH Rendezvényközpontban + VIDEÓ

A Muzsikás együttes koncertje az IH Rendezvényközpontban + VIDEÓ

2012. február 2., csütörtök
A Muzsikás együttes koncertje az IH Rendezvényközpontban + VIDEÓ

A Tavaszi népzenei napok keretein belül lép fel a Muzsikás együttes az IH Rendezvényközpontban. A zenekart új időpontban, március 1-én 19 órakor tekinthetjük meg.

Autentikus hangzással tölti meg az IH Rendezvényközpontot a Muzsikás együttes március 1-én 19 órakor. Magyarország legjelentősebb népzenei együttese évtizedek óta van jelen itthon és a nagyvilág legjelentősebb színpadain, fesztiváljain, hangversenytermeiben. Élettel teli zenéje, közvetlen előadásmódja lenyűgözi a hallgatót, már-már intézmény, igazi hungaricum, a magyar népzene, a magyar kultúra nagykövete. Vendégeik között egyaránt előfordulnak neves művészek és egyszerű falusi énekesek, zenészek.

Közreműködik:

Farkas Zoltán Batyu és Tóth Ildikó Fecske táncosok

Jegyár:

Elővételben 2.200,- Ft, a koncert napján 2.700,- Ft Jegyek kaphatók az IH Rendezvényközpontban, a Belvárosi moziban és a Ticketportal országos hálózatában (www.ticketportal.hu) http://www.youtube.com/watch?v=9C_u0fJWAGU&feature=player_embedded

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.