Közélet

Toroczkai beszólt Gyurcsány pártjának

Toroczkai beszólt Gyurcsány pártjának

2012. január 13., péntek
Toroczkai beszólt Gyurcsány pártjának

A Demokratikus Koalíció (DK) részéről Szabó Bálint a megyei közgyűlés előtt tartott ismét sajtótájékoztatót, ahol bírálta a megye leépítését. Toroczkai László a megyei képviselő szólt be a lépcsőről a politikusnak, aki a sajtótájékoztató végén „félfasiszta” szervezeteknek üzent.

Ahogy az már gyakorlattá vált a DK részéről a Megyei Közgyűlés soros tanácskozása előtt újfent sajtótájékoztatót tartott a párt egyik helyi szóvivője

Szabó Bálint

, aki úgy fogalmazott, hogy ami nyolc év alatt felépült, azt most lerombolja a kormánytöbbség, és el kell gondolkozni azon, hogy érdemes-e fenntartani egy olyan testületet, amelynek a havi közgyűlésnek nevezett szeánszain az a legfőbb kérdés, hogy a következő csütörtökön legyen-e, vagy pénteken. „Azt fogjuk kérni a közgyűlés előtt és a szünetben minden képviselőtől, hogy legyen szolidáris Magyarország helyzetével kapcsolatban, és ne költsenek el a semmiért havonta összesen 20 millió forintot. A nekik járó tiszteletdíjat ajánlják fel egy általuk kiválasztott szervezetnek, megsegíthetnék például a koraszülött mentőket” – hangsúlyozta. Miközben a DK képviselője sajtótájékoztatót tartott

Toroczkai László

a Jobbik megyei képviselője érkezett, aki hangosan szólt Szabó Bálinthoz, feltéve azt a kérdést, hogy „Milyen párt ez, mi a legitimációja, ki ez az ember?”. Szabó a tájékoztató végén úgy üzent vissza Toroczkainak, hogy látják a szélsőjobboldali, „félfasiszta” politikai erők jelenlétét, de nem érti, hogy akit jogerősen felelősnek mondott a Kúria a rendőrautók felgyújtásában 2006-ban, mit keres a közéletben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.