Közélet

Nyuszilányokat válogattak Szegeden + FOTÓK, VIDEÓ

Nyuszilányokat válogattak Szegeden + FOTÓK, VIDEÓ

2012. január 16., hétfő
Nyuszilányokat válogattak Szegeden + FOTÓK, VIDEÓ

Szegeden, a Forrás Hotelben kereste a vidék legszemrevalóbb lányát a Playboy magazin. A Playmate of the Year 2012 harmadik fordulóján három lány jutott tovább, ők a zsűri és a közönség szavazatai alapján kerülhetnek majd a döntőbe.

Kilenc kisminkelt, kiöltözött és fürdőruhával felszerelkezett lány érkezett hétfő délelőtt a Forrás Hotelbe, hogy a Playboy magazin válogatásán öregbítse a szegedi lányok jó hírét. A nyuszis magazin a Playmate of the Year 2012 válogatásának harmadik állomásaként látogatott városunkba. A verseny december 16-án vette kezdetét Budapesten, majd Debrecen után a dél-alföldi régió lányaira került sor hétfőn.

A mellek városában

"Érdekes tendencia volt megfigyelhető a főváros és a vidék összehasonlításában. Míg Budapesten elsősorban a szilikonos mellek domináltak, addig Debrecenben inkább a természetes szépség érvényesült - el is neveztük a mellek városának. Bízunk benne, hogy itt Szegeden is hasonlóan erős mezőny alakul majd ki" - mondta Szabó Krisztina marketing és PR menedzser. A jelentkezőket egyenként hívták be egy elbeszélgetésre, ahol elsősorban a motivációjuk, eddigi modell-tapasztalataik és kisugárzásuk volt a téma, valamint pár fotót is készítettek róluk. A válogatót követően a legszebb 30 lány a playmate.hu oldalon kerül közszemlére, ahonnan a látogatók szavazatai alapján szűkül hetente a lista. Az utolsó 12 indulót már zsűri válogatja ki, a modelleknek többek között Andy Vajna producernek, Hajdú Péter műsorvezetőnek, Nánási Pál fotóművésznek és a tavalyi győztesnek, Daniludisz Nikolettnek kell bizonyítaniuk. A lányok többsége korábban csak amatőr fotózásokon vett részt, sokaknak ez volt az első alkalom, hogy kamera előtt kellett megvillantani bájaikat. Kocsis Adrienn Orosházáról érkezett, "civilben" biztonsági őrként dolgozik. A válogatásra a barátja kísérte el, aki láthatóan jobban izgult, mint ő. "Az internetről értesültem a dologról, és úgy gondoltam, miért ne? Én is megpróbálom" - mondta Adrienn. Egy-két lány már külföldi fotózásokat is vállalt, Lengyel Nikolettnek elmondása szerint olyan hírességek szurkoltak, mint Kasza Tibor vagy Friderikusz Sándor.

Egy Playboy-lány nem lehet nyuszi

"Minden régió legszebb lányait szeretnénk megtalálni, hogy közülük kerülhessen majd ki a győztes. A külső tulajdonságok mellett a kisugárzását is figyelembe vesszük: vagány, bevállalós csajokat keresünk, akik nem félne kipróbálni például a Jet-Skit, vagy a síelést sem" - ismertette a kritériumokat Pantl Péter, a Playboy főszerkesztője. A szépészeti műtétek nem jelentenek gondot a résztvevőknek, ahogyan egy kis tetoválás, vagy piercing sem, ha ezek ízléses módon és mértékben vannak csak jelen. A főszerkesztő kiemelte: a Playmate of the Year több, mint egy egyszerű szépségverseny, más követelményeknek kell megfelelni itt a lányoknak. "A győztes a világ egyik legismertebb márkáját fogja képviselni, így nagyon alaposan megválogatjuk a jelentkezőket. A kinézet mellett a nyelvtudás, és a kommunikációs készség is kiemelt fontossággal bír" - tette hozzá. Végül három lány maradt a zsűri előtt: Lázár Beáta Izabella, Zvara Andrea és Fodor Nikoletta (alsó képünkön) maradt versenyben a Playmate of the Year 2012 címért. Beáta Szegeden él, egy edzőteremben dolgozik recepciósként. Korábban modellkedett már Budapesten, így nem idegen számára a kifutó. Fodor Nikolett Solymárról érkezett barátnőjével a válogatásra, mint mondta, szerette volna megmérettetni magát egy ilyen versenyen. A harmadik továbbjutó egy kedves mosolynál többet nem osztott meg velünk. A lányokat a playmate.hu oldalon követhetjük figyelemmel, ahonnan a legcsinosabb 12 induló az újság májusi számába kerül majd. Végül a győztest egy gála keretein belül jelentik be május végén.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.