Sport

Labdarúgás: kikapott a Szeged 2011 a turaiaktól + FOTÓK

Labdarúgás: kikapott a Szeged 2011 a turaiaktól + FOTÓK

2012. január 14., szombat
Labdarúgás: kikapott a Szeged 2011 a turaiaktól + FOTÓK
Idei első felkészülési mérkőzésén Budafokon egygólos vereséget szenvedett a Szeged 2011 NB II-es csapata az NB III-as Tura együttesétől. Az NB III-as Mátra csoportbeli ellenféllel szemben a még igencsak összeszokatlan és képlékeny játékosállománnyal dolgozó, szinte teljesen átalakuló szegedi csapatnak nem sikerült góllal záruló támadást vezetnie, noha gyakran kapujához szegezte a turaiakat. A két afrikai légiós közül Nganon Fouseni Bamba kezdőként kapott helyet a védelemben, míg Adama Coulibaly csereként lépett pályára a második félidőben. A sérüléssel küzdő Orosz Márk szintén kezdő volt, ám kevés időt töltött a pályán. A tavaly KITE-Szegedben védő, most a távozó Czirbus Gábor helyére kiszemelt Zseljko Belecan ugyancsak csereként kapott lehetőséget. A Szeged 2011 legközelebb Aradon lép pályára újabb felkészülési mérkőzésen január 21-én, szombaton, magyar idő szerint 11 órától.

Felkészülési labdarúgó-mérkőzés:

Tura - Szeged 2011 1-0 (0-0)Szeged 2011: Trepák - Bamba, Ferencz, Hacker, Laczkó J. - Podonyi, Kreizler - Kis R., Orosz, Geiger - Paluska. Játszott még: Belecan (kapus), Temesvári, Rézműves, Coulibaly. Vezetőedző: Futó Tamás. Tura: Nagy G. - Mogyoróssy, Sukai, Szabó, Papp, Laubacher, Bognár, Filipó, Tóth, Less, Nagy K. Gólszerző: Nagy K. (86') Futó Tamás: "Másfél hét munka után az első edzőmérkőzésen a részfeladatok megoldása volt a cél, melyben agresszív labdaszerzést kértem a játékosoktól. Ezt teljesítették is. Sok labdát szereztünk az ellenfél védőharmadában, melyekből a második félidőben több lehetőségünk is adódott. A gólt a védelem összehangolatlanságából adódó meg nem értés miatt kaptuk. A felkészülés időszakának megfelelő volt a csapat teljesítménye, február első felében várható az a szint, melyet a bajnoki mérkőzéseken láthat majd a közönség."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.