Sport

Labdarúgás: a Szeged 2011 megverte a Fradit

Labdarúgás: a Szeged 2011 megverte a Fradit

2012. január 25., szerda
Labdarúgás: a Szeged 2011 megverte a Fradit

Harmadik edzőmeccsén van túl a felkészülési szakaszban a szegedi NB II-es alakulat. Az első két fiaskó után végre nemcsak a játék, hanem az eredmény is kedvezően alakult. A Ferencváros II. ellen győztek 2-0-ra a Futó-legények.

A Szeged már az első percekben elkapta a fonalat, többnyire

Bernáték

akarata érvényesült az Albert-stadionban szerdán délután. Az első félidőben a gólokon kívül akadt még három-négy nagyobb helyzetük is, míg az ellenfelük, a hazai FTC II. nem volt gyakori vendég

Belecan

kapuja előtt.

Bamba

egy Orosz-szabadrúgás után passzolhatott a hálóba. A középpályás löketét a Fradi portása a lécre tolta, ahonnan a mezőnybe pattant vissza a labda, és az afrikai játékos nem hibázott (1-0). A második játékrészben pedig

Kis

ugratta ki

Rézművest

, aki a belső védőt lerázva tört kapura, és a hosszú oldalt lőtte ki (2-0). Megtudtuk, hogy az új játékosok közül a csapat már megegyezett Kis Róberttel, Fousseni Nganon Bambával és

Borbély Bálinttal

, illetve folynak a tárgyalások a szerb kapussal,

Zseljko Belecannal

, a román, valamint szerb védőkkel,

Bogdan Tocával

és

Petar Stanisiccsal.

Felkészülési mérkőzésen:

Ferencvárosi TC II. – Szeged 2011 0-2 (0-1).

Budapest, Albert-stadion.

FTC II.:

Rigó – Maróti, Oláh M., Aranyosi, Tóbiás, Peszmeg, Vass M., Szabó R., Antal, Papp M., Gál. Cserék: Sinka, Gyürki, Bokányi, Ileszer, Illés M. Edző: Lipcsei Péter.

Szeged 2011:

Belecan – Bamba, Toca, Tóth, Laczkó – Borbély – Podonyi, Kis, Folmer, Orosz – Bernát. Cserék: Stanisics, Radnai, Geiger, Varga, Rézműves, Kreizler, Huszár. Vezetőedző: Futó Tamás.

Gólszerzők:

Bamba, Rézműves. Futó Tamás:

"Nem szeretnék az eredményből messze menő következtetést levonni, ahogy az első két meccséből sem. Ez egy állomása volt utunknak, amivel a tizenöt bajnoki összecsapásra készülünk fel. Ahogy egyre többet dolgozunk együtt, úgy lehetünk egyre eredményesebbek is. Ráadásul minőségi próbajátékosokat tesztelünk a tengelypozíciókban. Külön öröm számomra, hogy az agresszivitás is jelentkezik már a mérkőzéseken, ami a labdavesztések után nélkülözhetetlen a bogyó visszaszerzésért vívott csatában."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.