Sport

Kosárlabda: László Róbert a Szedeákkal edzett + FOTÓK

Kosárlabda: László Róbert a Szedeákkal edzett + FOTÓK

2012. január 26., csütörtök
Kosárlabda: László Róbert a Szedeákkal edzett + FOTÓK

A Naturtex-SZTE-Szedeák új igazolása, a 2-3-as poszton is bevethető László Róbert, csütörtök este edzett együtt első alkalommal új társaival az újszegedi sportcsarnokban.

A Tisza-partiak új szerzeménye,

László Róbert

csütörtök este edzett először csapattársaival. A 28 éves hátvéd a tréning után boldogan nyilatkozott

a Szedeák honlapjának

. "Nagyon jó érzés, hogy itt lehetek, az edzők és a társak is végtelenül kedvesen fogadtak" - közölte László. "Az első benyomásaim maximálisan pozitívak, jó helyre, jó csapatba kerültem. Az utóbbi néhány napban nem tudtam annyit edzeni, mint korábban, nem tagadom, a tréning végére igencsak elfáradtam. Természetesen nagyon várom az első mérkőzést, szeretnénk a szombati bajnokin minél jobban megnehezíteni a Szolnok dolgát" - mondta a 195 centi magas kosaras.

Fodor Péter

vezetőedzőtől a szerdai, Paks elleni visszavágást követően megtudtuk, a hátvéd korábban már járt Szegeden, a májusi edzőmeccsek során fel is térképezte őt a szakmai stáb, azonban végül nem Szegedre szerződött. "Úgy gondolom, tudása a csapatunk hasznára válhat, az a legfőbb kérdés, hogyan tudjuk beépíteni. Szombatig, a Szolnok elleni meccsig viszonylag kevés az idő, de utána lesz két hetünk a Sopron ellen készülni. Robi addig meg tudja tanulni a játékainkat, lesz ideje megérezni a helyét a pályán. Bízom benne, hogy ez zökkenőmentes lesz, és hasznunkra válik a játékos. Ha a papírok rendben lesznek, akkor akár már szombaton pályára léphet" - közölte a Szedeák vezetőedzője az új igazolás kapcsán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.