Sport

Kosárlabda: Kiss Zsolt jól van, Molnár Miklós térdéről szerdán lesz eredmény

Kosárlabda: Kiss Zsolt jól van, Molnár Miklós térdéről szerdán lesz eredmény

2012. január 16., hétfő
Kosárlabda: Kiss Zsolt jól van, Molnár Miklós térdéről szerdán lesz eredmény

Betegség és sérülés miatt nem tudott ott lenni a fehérvári találkozón a Naturtex-SZTE-Szedeák NB I/A-s férfi kosárlabdacsapatának két meghatározó embere, Kiss Zsolt és Molnár Miklós.

"Sokkal jobban vagyok, már nincs lázam" - közölte hírt

a Szedeák hivatalos honlapján

hétfő délelőtt

Kiss Zsolt

. "Ezzel volt a legnagyobb gond, emiatt nem tudtam részt venni a csapat fehérvári mérkőzésén. Pénteken délután, estefelé szökött fel a lázam, már a körzeti orvoshoz sem tudtam elmenni, így otthon kúráltam magam lázcsillapítóval és kímélőbb étrenddel. Szerencsére most már úgy érzem teljesen rendben vagyok, délután már a csapattal fogok edzeni" - mondta a csak Koltinak becézett kosaras. "Holnap a kupában Paksra utazunk, ha a mester is úgy látja, pályára léphetek. Bízom benne, hogy - oda-visszavágó játékrendszerről lévén szó - szoros eredményt tudunk elérni az ASE ellen, az a legfontosabb, hogy meccsben maradjunk. Nem mi vagyunk az esélyesek, itthon kikaptunk tőlük, azóta ráadásul erősödtek a Costa Rica-i

Hernold Gardenerrel

5-ös poszton, aki egy remek játékosnak tűnik. Nagyon nehéz dolgunk lesz, de remélem a csapat összeszedi magát és szoros meccset vívunk" - tette hozzá a keddi kupatalálkozó kapcsán a Szedeák csapatkapitánya. Kiss Zsolttal ellentétben

Molnár Miklós

felől már nem érkeztek ennyire megnyugtató hírek. "Nincs túl jól a térdem, sem edzeni, sem játszani nem tudok. Ma voltam MR-en, annak szerdán lesz eredménye, addig csak találgathatunk, gyanúm szerint a porccal van valami gond" - tudtuk meg a 3-as posztos kosarastól. "Szeretném elkísérni a csapatot Paksra holnap, de ez attól is függ, hogy hogyan haladok a tanulással, mert vizsgáim is vannak anatómiából, pszichológiából és jogból. Bízom benne, hogy holnap meg tudjuk szorongatni a Paksot idegenben és itthon bármi lehet" - tette hozzá Molnár Miklós. A Naturtex-SZTE-Szedeák együttese kedden este 18 órától Pakson lép pályára a magyar kupa nyolcaddöntőjének első mérkőzésén.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.