Sport

Kosárlabda: a Fradi ellen az ABCOM-Szeged a Hepp-kupa döntőjéért

Kosárlabda: a Fradi ellen az ABCOM-Szeged a Hepp-kupa döntőjéért

2012. január 3., kedd
Kosárlabda: a Fradi ellen az ABCOM-Szeged a Hepp-kupa döntőjéért

December közepén kisorsolták a női kosárlabda Hepp-kupa hétvégi, szegedi négyesdöntőjének párosítását, most már ismertek az időpontok is.

Az ABCOM-Szeged KE együttese az FTC második csapatát kapta elődöntőbeli ellenfélül, a találkozót 16.45-től rendezik az újszegedi sportcsarnokban, mintegy felvezetéseként az este 19.15-re csúsztatott Szedeák - Paks NB I/A-s férfi találkozónak. A Hepp-kupa 2010-es nyertese kétségtelenül esélyese a megmérettetésnek, hiszen

Mészárosné Kovács Andrea

együttese az amatőr női kosárlabda NB I Keleti csoportját is veretlenül vezeti. A másik ágon a négyes egyetlen élvonalbeli tagja, a Szekszárd tekinthető valószínű finalistának, ám nem szabad alábecsülni a Soproni MAFC-ot sem. Érdekesség, hogy a szegedi lányok mellett a soproniak is ott voltak a tavalyi finalista kvartettben, s bronzéremélrt meg is küzdöttek egymással - akkor 30 ponttal a szegedi lányok bizonyultak jobbnak. A bronzmeccset vasárnap reggel 09.15-től a döntőt, délelőtt 11.30-tól rendezik ugyancsak az újszegedi sportcsarnokban.

A női kosárlabda Hepp-kupa négyesdöntőjének programja:

Január 7., szombat, 14.30:

SMAFC-NYME – Szekszárd

16.45:

ABCOM-Szeged KE – MediaHero.hu-FTC

Január 8., vasárnap, 9.15:

Bronzmérkőzés

11.30:

Döntő

13.30:

Eredményhirdetés

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.