Sport

Kézilabda: a Csurgót kapta a kupában a Pick

Kézilabda: a Csurgót kapta a kupában a Pick

2012. január 10., kedd
Kézilabda: a Csurgót kapta a kupában a Pick

A címvédő Veszprém együttese a Tatával találkozik a férfi kézilabda magyar kupa negyeddöntőjében, míg a Szeged a Csurgót kapta.

A Magyar Kézilabda-szövetség tájékoztatása szerint kedden sorsolták ki a párokat, s a versenykiírás értelmében az NB I előző idényének első és második helyezettje (Veszprém, Szeged) nem kerülhetett szembe egymással. A másodosztályú Törökszentmiklós a Balatonfüreddel találkozik majd, ebben a párharcban egyetlen mérkőzés dönt a továbbjutásról, az alacsonyabb osztályú gárdának a döntetlen is elég ehhez.

A negyeddöntő párosítása:

Csurgói KK - Pick Szeged CLAAS-Törökszentmiklósi KE (II. osztályú) - Balatonfüredi KSE Tatai HAC - MKB Veszprém Tatabánya Carbonex KC - B.Braun Gyöngyös A négyes döntőt április 14-15-én rendezik, ennek sorsolására március 8-án kerül sor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.