Bulvár

Dolgozott a stabil hőkamera,dolgoztak a rendőrök is

Dolgozott a stabil hőkamera,dolgoztak a rendőrök is

2012. január 9., hétfő
Dolgozott a stabil hőkamera,dolgoztak a rendőrök is

Szombaton az esti órákban egy algériai és egy szudáni férfit ’szúrt ki’ a stabil hőkamera Röszke külterületén - tájékoztatott Jászai Linda, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

A Szegedi Határrendészeti Kirendeltség rendőrei igazoltatás alá vonták a két férfit, akik sem személyazonosságukat, sem az ország területén való jogszerű tartózkodásukat igazolni nem tudták. Idegenrendészeti eljárás indult ellenük. Vasárnap késő éjszaka további két határsértő bukott le a stabil hőkamerának köszönhetően. Az egyenruhások Röszkénél a Széksósi út és az Autópálya gyalogos felüljárójának találkozásánál igazoltatták a kér szerbiait. Sorsuk azonosan alakult, ugyanis nem tudták igazolni magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét. Január második hete is hasonlóan indult. Ma a hajnali órákban hét határsértőt fogtak el a Szegedi Határrendészeti Kirendeltség rendőrei Mórahalom külterületén. Az öt szomáliai férfi és nő társuk, valamit egy algériai állampolgár ellen idegenrendészeti eljárás indult, mert nem tudták igazolni jogszerű tartózkodásukat országunkban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.