Bulvár

Baleset szemtanúit keresi a rendőrség

Baleset szemtanúit keresi a rendőrség

2012. január 31., kedd
Baleset szemtanúit keresi a rendőrség

A Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya cserbenhagyás ügyében kéri a lakosság segítségét - olvasható a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóközleményében.

Az eddigi információk szerint 2012. január 23. napján reggel 6 óra körüli időben ismeretlen személy feltehetően egy fehér színű, ismeretlen forgalmi rendszámú nyerges vontatóval és a hozzákapcsolt pótkocsival közlekedett az 55. számú főúton Ásotthalom külterületén. A sofőr Baja irányából Szeged irányába haladt amikor a 35km+700m szelvénynél az előtte, vele azonos irányban szabályosan közlekedő Seat Cordoba típusú személygépkocsi előzésébe kezdett. Miközben az autó mellé ért, és mellette elhaladt, szemből érkezett egy ismeretlen típusú, személygépkocsi. Ekkor a teherautó vezetője a baleset elkerülése érdekében hirtelen visszatért az úttest menetirány szerinti jobb oldalára, így a neki jobb kéz felől lévő, megelőzni kívánt személygépkocsi bal elejének ütközött a pótkocsi jobb hátsó oldalával. A baleset következtében a gépkocsi jobbra sodródott, melyet annak vezetője többszöri kormánymozdulattal az úttest jobb szélénél lévő útpadkára irányított, majd megállt. A baleset következtében személyi sérülés nem történt. Az ismeretlen tehergépkocsi vezetője a történtek után megállás nélkül ismeretlen helyre távozott. A rendőrség kéri azon szemtanúk jelentkezését, akik a balesettel érintett járművel vagy annak vezetőjével kapcsolatban érdemleges információval rendelkeznek. Jelentkezni a Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán, a Párizsi krt. 16-22. számon vagy telefonon a 107-es, illetve a 112-es segélyhívószámok valamelyikén, valamint a 06-62-562-400/14-37, 12-80-as melléken lehet - áll a közleményben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.