Sport

Az UTC páratlan diadala a Telin TV műsorán

Az UTC páratlan diadala a Telin TV műsorán

2012. január 10., kedd
Az UTC páratlan diadala a Telin TV műsorán

Nem tudott kimenni a hétfő esti futsalvarázsra? Szeretné végigizgulni újra az UTC fényes diadalát az Aramis fölött? A Telin TV jóvoltából a héten háromszor is pótolhatja az élményt!

Tóth Attila

fantasztikus góljai,

Trucz Zsolt

szemfüles távoli emelése és remek védekezése,

Hegyesi Zsolt, Puskás Csaba

és

Hernády Márk

remekbe szabott cselei,

Tombácz Róbert

bravúrjai,

Pataki Sándor

önfeláldozó blokkolásai és egy erős, ám de vereséggel távozó patinás ellenfél - csak pár pillanat a hétfő esti futsalról, ahol az Ujszegedi TC csapata újabb skalpot gyűjtött be az élvonalban, csodálatos hazai közönsége előtt. A diadalt úja átélheti minden sportbarát, futsal- és futballrajongó a Telin Televízió révén, hiszen a csatorna kedd este 20.10-től, ismétlésben pedig szerdán 9.55-től és csütörtökön 16.15-től is műsorára tűzi a mérkőzést. Az UTC szerdán este 19 órától a Ferencváros ellen lép pályára az újszegedi sportcsarnokban a magyar kupa negyeddöntőjének visszavágóján, az erről készült felvétel szintén megtekinthető lesz a Telin TV-ben a hét második felében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.