Közélet

A Tisza Konzervatív Kör is csatlakozik a békemenethez

A Tisza Konzervatív Kör is csatlakozik a békemenethez

2012. január 18., szerda
A Tisza Konzervatív Kör is csatlakozik a békemenethez

A jogállamiság és a polgári demokrácia megerősítésének céljából a Tisza Konzervatív Kör is csatlakozik a "Békemenet Magyarországért" megmozduláshoz - olvasható az egyesület sajtóközleményében.

Sajtközleményében a Tisza Konzervatív Kör kiemeli: céljuk a helyi közösségek fejlesztése, a nemzet hagyományos értékei, valamint az európai kulturális örökség iránt fogékony, elkötelezett és tenni akar állampolgárok szervezetek tevékenységének támogatása. Ezeket figyelembe véve kívánnak csatlakozni a Békemenet Magyarországért nevű, a kormány intézkedéseit támogató szimpátiatüntetésen, melyet január 21-én tartanak a fővárosban. Egyúttal kérnek minden szegedit, aki "egyetért a kormány tevékenységével, és nemért egyet a hazai és külföldi balliberális rágalmakkal, hogy vegyen részt Budapesten 2012. január 21-én 16 órától a Hősök teréről induló békemeneten."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.