Kultúra

Zöld fesztiválbérlet az örökzöld alatt

Zöld fesztiválbérlet az örökzöld alatt

2011. december 16., péntek
Zöld fesztiválbérlet az örökzöld alatt

Az ünnepek alkalmából a Magna Cum Laudével fogtak össze a SZIN szervezői, hogy az ország legkülönlegesebb fesztiválbérletét kaphassák a szegedi fesztivál rajongói.

A belépő ünnepi díszcsomagolásban és a Magna Cum Laude zenekar tagjainak aláírásával a legjobb meglepetés a tesónak, a barátoknak, de a szülőknek és persze a kedvesnek is. Karácsonyig kivételes, ünnepi áron tették elérhetővé a fesztiválszervezők a bérleteket, amelyeket december 20-án a Magna Cum Laude tagjai Szegeden dedikálnak is. A legkedvesebb karácsonyi ajándékhoz, a SZIN bérlethez idén a díszcsomagolást saját kezűleg készíthetik el az ajándékozók: a karácsonyi SZIN bérlet már elérhető a szegedi és az országos lelőhelyeken, a díszcsomagolás sablon a 2012-es SZIN arculattal pedig elérhető a SZIN facebook oldalán. A díszcsomagolás mellett a Magna Cum Laude autogrammja teheti egyedivé a decemberi, különleges kiadású bérleteket. A zenekar tagjai december 20-án 15.00-től 16.00 óráig a Szegedi Ifjúsági Ház kávézójában várják a SZIN rajongókat. A Magna-dedikálás alkalmával ráadásul a szervezők egy kicsit súgnak is: a résztvevők a hivatalos bejelentés előtt, elsőként kaphatnak infót az első SZIN fellépőkről. A titkos SZIN infó és az autogramm mellé a karácsonyi bérlet tulajdonosoknak természetesen némi Magna Pálinka kóstoló is jár.

Dedikálva, díszcsomagolásban

Az augusztusi zenés nyárzáró élményei most ünnepi, akciós áron, 13.900 forintért adható ajándékba, a vásárláshoz pedig üdülési csekkek és utalványok is felhasználhatók. A Szegedi Ifjúsági Napok weboldaláról és Facebook-oldaláról már elérhető a karácsonyra tervezett SZIN díszcsomagolás. Pár kattintás, nyomtatás, néhány hajtás, ragasztás és kész is a saját kezűleg gyártott exkluzív SZIN dizájn bérlet-díszcsomagolás. Hogy teljesen személyre szabott legyen az ajándék, a karácsonyi bérlet beszerezhető az IH Rendezvényközpontban, ahol a Magna Cum Laude zenekar december 20-án névre szólóan dedikálja is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.