Közélet

Béreljen fenyőfát a TIK előtt!

Béreljen fenyőfát a TIK előtt!

2011. december 13., kedd
Béreljen fenyőfát a TIK előtt!

A környezettudatosság jegyében immár hatodik alkalommal ad bérbe fenyőfát a Szegedi Tudományegyetem Alma Mater, a fenyőfa visszaváltásakor a befizetett összeg egy részét visszafizetik.

A Szegedi Tudományegyetem Alma Mater hatodik alkalommal biztosítja tagjainak a fenyőbérlés lehetőségét. A 2011. december 16-án (pénteken) 9-17 óra között az SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központ (Szeged, Ady tér 10.) előtt 6 ezer forintért bérelt fenyők árából 1 ezer forint kauciót visszakapnak az Alma Mater tagjai a fenyőfa „visszaváltásakor”: 2012. január 9-től 11-ig 9-16 óra között. December 5 és 14 között előjegyzésre is lehetőség van, igényünket az info@sztealmamater.hu e-mail címen, vagy a 62/546-680-as telefonszámon jelezhetjük. Az SZTE Alma Mater a "visszaváltott" fenyőket szegedi óvodákban, iskolákban illetve közintézmények udvarán ülteti el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.