Közélet

Újra ingyenes CORA-járat a karácsonyi bevásárlásra

Újra ingyenes CORA-járat a karácsonyi bevásárlásra

2011. december 2., péntek
Újra ingyenes CORA-járat a karácsonyi bevásárlásra

A karácsonyi bevásárlások időszakában 2011. december 3. és 2011. december 18. között hétvégente újra „üzembe állítják” az ingyenes CORA-járatot.

A CORA Áruház – Budapesti út – Dorozsmai út – Izabella híd – Kossuth Lajos sgt. – Damjanich utca – Körtöltés utca – Rókusi krt. – Izabella híd – Dorozsmai út – Budapesti út – CORA Áruház útvonalon ingyenes karácsonyi bevásárló autóbuszjáratok közlekednek majd szombaton és vasárnap.

A járatok menetrendje:

A karácsonyi bevásárló járatok

2011. december 3-án, december 10-én és december 17-én (szombat)

az alábbiak szerint közlekednek: - a reggeli első járat a Damjanich utcából a CORA Áruház felé 7.45 órakor indul, ezt követően a járatok - a CORA Áruháztól 8.00 óra és 21.00 óra között 30 percenként közlekednek, - az esti utolsó járat a CORA Áruháztól 21.30 órakor indul és a Mars térig közlekedik. A karácsonyi bevásárló járatok 2011. december 4-én, december 11-én és december 18-án (vasárnap) az alábbiak szerint közlekednek: - a reggeli első járat a Damjanich utcából a CORA Áruház felé 7.45 órakor indul, ezt követően a járatok - a CORA Áruháztól 8.00 óra és 20.00 óra között 30 percenként közlekednek, - az esti utolsó járat a CORA Áruháztól 20.30 órakor indul és a Mars térig közlekedik. A CORA Áruháztól a Rókusi krt. irányába közlekedő járatok csak leszálló, a Rókusi krt. irányából a CORA Áruház felé közlekedő járatok csak felszálló utasok részére állnak meg. A járatokat csak a CORA bizalomkártyájukat felmutató utasaink és azok családtagjai vehetik igénybe. Letölthető részletes információkat (karácsonyi bevásárló járatok részletes menetrendje és térképe)

az alábbi linkre kattintva

érhet el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.