Bulvár

Táblát rongáltak, keresi őket a rendőrség

Táblát rongáltak, keresi őket a rendőrség

2011. december 1., csütörtök
Táblát rongáltak, keresi őket a rendőrség

A rendőrség a Hont Ferenc utca és az Ipoly sor kereszteződésében táblát rongáló személyek kézre kerítésében kéri a lakosság segítségét - hívja fel a figyelmet Jászai Linda, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Közúti közlekedés biztonsága elleni bűntett megalapozott gyanúja miatt nyomoz a Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya az ellen a két ismeretlen személy ellen, akik 2011. október 21. napján Szegeden a Hont Ferenc utca és az Ipoly sor kereszteződésében kihelyezett „elsőbbségadás kötelező” közúti jelzőtáblát a földből kihúzták, majd a földre helyezték, és a helyszínt elhagyták. A rendőrség kéri azon szemtanúk jelentkezését, akik a fenti eseményről, illetve az ismeretlen személyekről érdemleges információval rendelkeznek. Jelentkezni a Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán, a Párizsi krt. 22. szám I. emelet 102., illetve a 109. számú hivatali helyiségében, vagy telefonon a 107-es, illetve a 112-es segélyhívószámok valamelyikén, valamint a 06-62-562-400/12-80, 17-24-es melléken lehet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.