Sport

Labdarúgás: szurkolói évbúcsúztató torna

Labdarúgás: szurkolói évbúcsúztató torna

2011. december 28., szerda
Labdarúgás: szurkolói évbúcsúztató torna

Az FK 1899 Szeged és az Ultras Szeged 1992 szurkolói csoport közös szervezésében, egy nyolccsapatos villámtornával egybekötött évbúcsúztató összejövetelt tartanak az Etelka sori csarnokban december 30-án.

A viadalon, az FK 1899 Szeged valamennyi szakosztálya (felnőtt, ifi, kispályás) mellett az ultra csoportok képviseltetik magukat. Vendégként először kaptak meghívást a makói szurkolók is. A december 30-án, pénteken, 18 órakor kezdődik a küzdelem a negyeddöntőkkel. Hét órakor az elődöntők zajlanak, az izgalmakkal várt döntőkre pedig nyolc órától kerül sor. Az első helyért 20:45.-kor mérkőznek a legjobb csapatok. Felnőtt szinten az FK erős kerettel vág neki a viadalnak. Pályára lép Turján, Dóra, Krausz, Rácz. A rendezvény jótékonysági célt is szolgál. Az FK 1899 Szeged, az Ultras Szeged 1992 és a Déli Beerodalom ultra csoportok kezdeményezésében Molnár Zsolt "Zsozsi", a szegedi szurkolói mozgalom emblematikus személyének a gyógykezelésére gyűjtenek. A kilátogató drukkerek a kihelyezett perselyben tehetik bele felajánlásaikat.

Program:

Az első körben, az úgynevezett negyeddöntőben a vaksorsolás révén kerültek össze a csapatok. Innen a mérkőzések győztesei a felső ágra, a vesztesek az alsó ágra kerülnek. Ahol már az elődöntővel folytatódik a viadal a jobb helyezésekért. A felső ágon, az elődöntő győztesei a döntőt játsszák a torna zárómeccseként. A vesztesek a jelképes bronzért harcolhatnak. Ugyanezen elmélet szerint zajlik az alsóházban a küzdelem.

Csapatok:

FK ifi, FK "retroIfi", FK kispályások, UPA, Makó, North City, FK 1899 Szeged, Majestic

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.