Közélet

Szegedre látogat Petykó Zoltán, az NFÜ elnöke

Szegedre látogat Petykó Zoltán, az NFÜ elnöke

2011. december 5., hétfő
Szegedre látogat Petykó Zoltán, az NFÜ elnöke

Források és prioritások címmel tart előadást Petykó Zoltán a Tisza Konzervatív Kör meghívására. A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség elnöke a pályázati lehetőségekről beszél majd Szegeden, ami főleg a kis- és középvállalkozások számára lehet nagy segítség.

„A jövő évi költségvetés vitája zajlik most a parlamentben. Az egész világ a válság hatásaitól hangos, közben azért vannak olyan források például Magyarországon is, melyekből a hétköznapi vállalkozók meríthetnek, de mégsem ismerik eléggé lehetőségeiket. Nem tudják, hogy e források elosztásáért felelős szerv, a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ) milyen prioritásokat állított fel, milyen módon lehet ezekhez hozzájutni. Azt gondoltuk, hogy ha az NFÜ vezetője,

Petykó Zoltán

erről beszél majd rendezvényünkön, akkor tudunk segíteni a helyi cégeknek” – mondta el portálunknak

Bartha László

, a konzervatív kör elnöke. Az esemény bárki számára ingyenesen megtekinthető a Móra Ferenc Múzeumban, december 7-én (szerdán) 17 órától.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.