Sport

Labdarúgás: szegedi bronzérem Aradról

Labdarúgás: szegedi bronzérem Aradról

2011. december 15., csütörtök
Labdarúgás: szegedi bronzérem Aradról

Az elmúlt hétvégén Aradon szerepelt a Tisza Volán SC 2003-as korosztálya. A több nagy nemzetközi mérkőzést is látott, háromezer fő befogadóképességű aradi sportcsarnokban rendezett tornán négy korosztályban mérték össze tudásukat a csapatok.

Nem indult jól a mérkőzéssorozat, első összecsapás kezdetén máris hátrányba kerültek a volános gyerekek, de hihetetlen akarattal és odaadással maguk javára fordították az eredményt. (Tisza Volán – Dynamic Craiova 2-1. Gól: Horváth A., Schimpl Cs.). A második ellenfél a hazai pályán szereplő Atletico Arad volt, akiknek a legyőzése nem okozott problémát (Tisza Volán – Atletico Arad 4-1. Gól: Kovács Á. 2, Horváth A., Schimpl Cs.). Az utolsó csoportmérkőzésnek a tétje a csoportelsőség megszerzése volt. A találkozót végig uralták a szegediek és egy újabb Horváth Artúr-góllal biztos éremhez jutottak. A hármas döntőbe a Tisza Volán mellett az Atletico Arad és a Banatul Temesvár jutott, ahol körmérkőzéseken döntötték el az érmek sorsát. Két nagyon nehéz és jól felkészült ellenfelekkel kellett megküzdeniük a kék-fehéreknek és sajnos egy utolsó percben kapott találat után egy sima vereséggel bronzéremhez jutottak fiaink. (Tisza Volán – Atletico Arad 1-2. Gól: Schimpl Cs., Tisza Volán – Banatul 0-4.). A Tornán végül a Banatul együttese szerezte meg az első helyet meggyőző fölénnyel. A volános gyerekek hazájukat és városukat büszkén képviselve éremmel a nyakukban hagyták maguk mögött az évek óta nagy hagyományokkal rendelkező nemzetközi tornát Aradon. A csapat tagjai:

Ruzsáli Dénes, Oláh Máté, Sipos Márton, Schimpl Csaba, Guth Ádám, Cs. Tóth Zoltán, Biacsi Tamás, Sándor Soma, Horváth Artúr, Szűcs Tamás, Kovács Ákos, Tanács Patrik.

. Edző:

Dóra János.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.