Bulvár

Közúti balesetek Hódmezővásárhelyen

Közúti balesetek Hódmezővásárhelyen

2011. december 22., csütörtök
Közúti balesetek Hódmezővásárhelyen

Ketten könnyebben megsérültek tegnap este a 47-es számú főúton, amikor egy VW kisteherautó hóesés közben a jeges úton megcsúszott és egy szőlőskertbe hajtott.

A jármű 44 éves szegedi sofőrje utasával Orosháza felől Hódmezővásárhely felé haladt, amikor elveszítette az uralmát a járműve felett és a lefagyott aszfalton keresztbe fordult, majd egy drótkerítést kidöntve egy szőlőskertbe csúszott, ahol két szőlőtőkét kiütött. A mentők a szegedi férfit és női utasát is könnyű sérülésekkel vitték kórházba. A baleset körülményeit a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság vizsgálja. Egy másik baleset is történt tegnap este Hódmezővásárhelyen a Tornyai János és Gábor utca kereszteződésében. Egy hódmezővásárhelyi fiatalember, egy nappal 27. születésnapja előtt Yamaha motorjával a Tornyai János utcán haladt a Klauzál utca felé. A Gábor utcánál egy ismeretlen fehér színű, csapott hátuljú autó az elsőbbség adás kötelező tábla ellenére kihajtott elé, mire a fiatalember fékezett, de a havas úton megcsúszott és elesett. A baleset következtében nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. Az autó megállás és segítségnyújtás nélkül elhagyta a helyszínt. A rendőrség kéri, hogy az autó vezetője, vagy aki az autóról illetve annak sofőrjéről bármilyen információval rendelkezik, jelentkezzen a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 107-es segélyhívót.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.