Bulvár

Kigyulladt egy abáló a Bokor utcában + FOTÓK

Kigyulladt egy abáló a Bokor utcában + FOTÓK

2011. december 15., csütörtök
Kigyulladt egy abáló a Bokor utcában + FOTÓK
Három tűzoltógépjármű érkezett Szegeden a Bokor utca 17. számhoz, ahonnan pincetűz miatt érkezett a riasztás. A nagyobb készültségi szintet a közelben álló társasházak és a nagy füst indokolta. A kiérkező tűzoltókat a lakók fogadták. Elmondásuk szerint a társasház melletti magánház egyik udvari helyiségében épp disznóvágás utáni abálást végeztek, amikor a helyiségben lévő szőnyeg és hulladékkupac meggyulladt. A nagy füsttel égő tárgyakat valamint a melléképületben lévő gázpalackokat az udvarra hordták, és még a lánglovagok kiérkezése előtt eloltották. A riadalmat a nagy füst okozta, ezért a közeli társasházból is néhány lakó az utcán várakozott.

Mindig szóljunk a tűzoltóknak!

Ilyenkor, téli időszakban fokozottabban kell odafigyelni a hasonló, nyílt tűzzel, gázpalackról végzett munkálatokra, hiszen a nagy sürgés-forgás közepette sok esetben keletkezhetnek hasonló tűzesetek. Az így okozott kár azonban nem mérhető össze még a legfinomabb disznótoros lakoma értékével sem. Szerencsére most a tűznél a lakók voltak a gyorsabbak, azonban feltétlenül szükséges a hasonló esetekben is a tűzoltóság haladéktalan értesítése, hiszen előfordulhat, hogy nem sikerül a tulajdonosoknak a lángokat megfékezni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.