Egyetem

Kicsi az esély a fehér karácsonyra

Kicsi az esély a fehér karácsonyra

2011. december 6., kedd
Kicsi az esély a fehér karácsonyra

Nem kecsegtet hópelyhektől csillogó ünneppel a prognózis. Három hét múlva kifejezetten kellemetlen időjárás várható. Igaz, hogy pontosan, két hétnél távolabb az időjósok sem látnak száz százalékig biztosan.

Az idokep.hu semmi jóval nem biztat Jézus születésének ünnepére: a 30 napos előrejelzés alapján karácsonykor 2-6 fok körül alakul a hőmérséklet, csapadék legfeljebb eső formájában várható, szél viszont annál inkább. Szenteste borús, barátságtalan időre kell számítani, aktív légmozgással. Karácsony első napján még enyhébb idő lesz, akár 7 fokkal, és a Nap is megmutathatja magát. Örülni mégsem tudunk majd neki, hiszen a sugarak fölötti örömöt viharos szél veszi, fújja el. Másodnapján valamicskét csökken a hőmérséklet, de minőségi változás nem várható. Azt azért meg kell jegyeznünk, hogy a meteorológia két hétre tudja viszonylag pontosan előre látni az időjárást. (Forrás:

civishir.hu

)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.