Közélet

Keresztúri: Politikai támadás indul ellenem!

Keresztúri: Politikai támadás indul ellenem!

2011. december 13., kedd
Keresztúri: Politikai támadás indul ellenem!

A Jobbik önkormányzati képviselője szerint politikai rágalmazó hadjárat, lejáratókampány indul ellene az MSZP megrendelésére.

Keresztúri Farkas Csaba

kedden azzal kereste meg szerkesztőségünket, tudomására jutott, hogy a visszásságok feltárására irányuló tevékenysége miatt rágalmazó hadjáratot tervez ellene a Botka László-féle MSZP-s városvezetés még a pénteki közgyűlési ülést megelőzően. Ennek egyik elemeként - így a Jobbik önkormányzati képviselője - személyét lejárató cikkek jelennek majd meg a helyi napilapban "politikai megrendelésre, a november 25-i jogászbált követő torzsalkodás kapcsán". Az üggyel kapcsolatos közleménye így folytatódik: "Semmilyen eljárásról nem tudok, ami ellenem indult volna. Engem semmilyen hatóság nem keresett meg, és nem hallgatott meg. A rendezvényen valóban részt vettem, ahol távozóban egy társaság inzultált, az esetben sértett voltam. Történt rendőri intézkedés, ahol a helyszínen adataimat mint sértettét fölvették, majd a helyszínről hazatávoztam. Egyébként többször szembesültem már azzal, hogy politikusként provokálnak, amire én nem reagálok. Másfél éve békeszerető, higgadt emberként léptem be a közéletbe, és ma is ilyennek ismer mindenki. Senki és semmi miatt soha nem verekednék, egyébként verekedésről szó sem volt, egyszerűen engem vertek meg, látszólag minden indok nélkül. Ez az eset még jobban elhivatottá tett, hogy jogászként minden törvényes eszközzel küzdjek azért, hogy másokkal ne történhessen meg hasonló."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.