Sport

Az Első Beton és a Micro Meat nyerte a Kék Mókus Kupát + FOTÓK

Az Első Beton és a Micro Meat nyerte a Kék Mókus Kupát + FOTÓK

2011. december 29., csütörtök
Az Első Beton és a Micro Meat nyerte a Kék Mókus Kupát + FOTÓK

Gólzáporos év végi teremlabdarúgó-gála volt az idei Kék Mókus Kupa döntője, melyen az Első Beton mindkét finálét hozta, a Micro Meaté lett a -35-ös győzelem, s remek gálameccseket is láthattak a kilátogató szurkolók.

19.50:

Ezzel véget ért a Kék Mókus Kupa idei döntője, gratulálunk a győzteseknek, s köszönjük, hogy Olvasóink velünk tartottak maratoni közvetítésünk során!

Gálamérkőzés:

Szeged 2011-Varga Pince - Best of Szeged 8-6 (4-5). Vezeti: Orosz, Madácsi.

Szeged 2011-Varga Pince:

Czirbus, Tombácz (kapusok), Magyar, Puskás, Podonyi, Maróti S., Hadár, Tóth A., Bernát.

Csapatvezető:

Varga Béla.

Best of Szeged:

Halász (kapus), Végh, Fülöp, Szamosszegi, Varga R., Hajdú S., Szélpál T., Makra, Burány, Bali, Völgyi.

Csapatvezető:

Major László.

Gólszerzők:

Magyar (8', 26'), Puskás (11', 28'), Hadár (15'), Tóth A. (20'), Maróti (37'), Podonyi (39'), ill. Bali (6', 16', 19', 20'), Végh (10'), Búrány (33').

Sárga lap:

Végh (25')

Első félidő:

Kék-feketében a jelenlegi hazaiak, az FK 1899 adta a mezt. Puskás lő a 3. perc elején a jobb sarokra, Halász véd lábbal. Bernát épp csak lemarad egy remek passzról, meg lehetett volna a hazai vezetés. Makra lövését védi Czirbus, majd szöglete után Bali már nem hibáz a 6. percben, 0-1. Puskás lő mintegy válaszként, Halász óriásit véd ismét. Hadár teszi vissza Magyarnak, aki az elvetődő Halász mellett nem is véti el, 1-1. Egyéni akció végén Csikar szögből szerzi vissza az előnyt a Best ofnak Végh Ariel, 1-2. Puskás egy percre rá egyenlít ismét, ugyancsak egyéni akcióból, szép cselek után, 2-2. Közben megérkeznek az ultrák is. Szabadrúgás után Végh kap labdát, lő, Czirbus bravúrral véd, Végh ismétlése a kapufáról pattan mezőnybe. Hadár bátran elvállalja messziről, ezt már nem védi Halász Krisztián, 3-2, vezet a Szeged 2011-Varga Pince a 15. percben. Bali lerázza Magyart és kilövi a jobb alsót, elképesztő gól, 3-3 a 16. minutában. Burányra passzolgatják ki a kék-feketék, lő, Czirbus véd, kapufa! Gyönyörű Szamosszegi, Bali összjáték, végül utóbbi fejezi be, mesterhármas, 3-4. Jön a válasz egy gyors egyérintőből, Podonyi a sarokból centerez, Tóth Attila meg ahogy kell, befejezi, 4-4! Bali az utolsó pillanatban fejel a kapuba, ismét vezetnek az elszármazott focisták, 4-5.

Második félidő:

Tóth stukkol mellé, aztán újabb akció, lő, véd lábbal Halász. Végh Ariel szed össze visszahúzásért egy megérdemelt sárgát a 25. percben. Halász véd bravúrral. Puskás bombáz futtából, Halász véd, felsőléc. Magyar egyenlít, nagyot lő messziről, nem védheti Halász, 5-5. Tombácz kirúgása után Puskás kotor bele Halász előtt, benn is van, 6-5. Bernát gyönyörűen veszi le a labdát a jobb oldalon, klasszis mozdulattal fordul kapura, mellé. Búrány remekül ugrik ki, meg is kapura, Tombácz nem védhet, egyenlő ismét, 6-6. Három az egy ellen támad a Szeged 2011-Varga Pince a 37. percben, Maróti fejezi be, 7-6. Völgyi leküzdi védőjét, majd egyedül Tombáczcal szemben, végül elesik, nincs büntető. Tombácz óriásit véd Szélpál lövése után. Podonyi Norbert eldönti, egy labdaszerzés után a bal oldalon robog végig, lő, benn van, 8-6! És itt a vége.

18.45:

Jön az est másik gálameccse, a Szegedről és a megyéből elszármazott labdarúgók a jelenlegi szegedi labdarúgók Szeged 2011-re épülő együttese ellen. Soraikban a tavalyi Varga Pince csapatából többek is ott vannak. Hadár pöcköl kapufára, a kipattanó Halász kezében köt ki.

-35 kategória, döntő:

Center Lottózó - Micro Meat 1-3 (0-1). Vezette: Rácz, Juhász M.Center Lottózó: Dongó, Bosnyák F., Bosnyák M., Kiss J., Papp Á., Juhász Á., Juhász I., Bozsó, Tóth A., Tóth J., Mityók, Kucsera, Barcsik. Micro Meat: Ábrahám, Garamvölgyi, Simon, Kordás, Kiss M., Szélpál, Kasza, Dunai, Pataki, Juhász L., Srihonya, Kovács R. Gólszerzők: Kasza (2'), Szélpál (23', 24'), ill. Juhász I. (39'). Első félidő: Szabadrúgáshoz jut a Micro Meat, Kasza a labda mögött, megpattan Dongón és a hálóban táncol a labda a lapos lövés után (0-1). Érdekesség, hogy a Micro Meat színeiben Pataki Sándor, míg a Centernél Juhász Imre mindketten az UTC NB I-es futsalcsapatában kergeti a labdát. De hasonló érdekesség Bosnyák Márkó szereplése is, aki a Tisza Volán-MTK jégkorongozója. Juhász távoli bombáját hatalmasat vetődve látványosan hárítja Ábrahám a 14. percben. Küzdenek a felek, senki nem akar hibázni. A sárga mezes centeresek újabb lövése a felsőlécről pattan ki, felhördül a több mint ezer néző. Szélpál suhint mellé a 17. percben. Bozsó küldött rá jó 15-ről egy sistergőset a Micro Meat kapujára, Ábrahám ismét résen volt. A szünetben a kétszeres magyar bajnok, világbajnoki negyedik Karászi Roland labdazsonglőr-bemutatóján ámulunk az egész csarnokkal egyetemben. Második félidő: Szélpál Attila a 23. percben szép mozdulattal lövi el a felpattanót, meg sem áll a jobb sarokig a laszti, 2-0 a Micro Meatnek. Aztán egy percre rá átverekszi magát Dongó kapuson és újra a jobb alsóba helyez, 0-3. Pataki, ahogy megszokhattuk, nagyon robbanékonyan játszik, befutja a pálya minden szegletét, most épp sarkazva készít elő, mellé lő a társ. Bosnyák bedobását Tóth Attila stukkolja kapura, Ábrahám fogja. Tóth József szöglet után suhint, egy csapattársról pattan vissza a gólba tartó labda a kapu előteréből. A 39. percben szépít a Center, Juhász futtából vágja jobbról a léc alá, bombagól, 1-3. Az utolsó pillanatokig küzd a Center Lottózó, de ezt a hátárnyt már nem lehet ledolgozni, 3-1-re nyer a Micro Meat. 17.50: Jön az utolsó döntő, –35 kategóriában a Center Lottózó a Micro Meat ellen.

+35 kategória, döntő:

Első Beton - Fit World 5-3 (1-1). Vezette: Orosz, Madácsi.Első Beton: Mihálffy, Lóbai, Szentágotai, György, Holló R., Szabó G., Tárkány, Major L., Márki, Szabó Zs., Bischoff, Buknicz, Erhardt, Gyetvai. Fit World: Varga Z., Horváth R., Krajczár, Szécsényi, Molnár K., Sándor, Móra, Varga I., Vörös, Baka, Kothencz, Vass, Rau, Kozma. Gólszerző: Erhardt (10', 33'), Major (22', 38'), Szabó Zs. (28'), ill. Vörös L. (11'), Kothencz (28'), Szécsényi (40' - büntetőből). Első félidő: Jó kis pörgős meccsnek ígérkezik a találkozó, mindkét fél nagy iramot diktál, a kapuk nem igazán forogtak veszélyben eddig. Kothencz tört volna át két Beton-védőn a 6. percben, de elesett, a szabadrúgást pedig mellé suhintja a Fit World. Erhardt került helyzetbe, de Varga Zoltán a helyén volt. A 10. perc elején aztán Erhardt közelről betalál (1-0). Vörös László szinte azonnal kiegyenlít (1-1). Gyetvai nagy csatában a hatoson belül a labdáért, de nem sikerül. A nagy iram kemény küzdéssé vált a félidő végére. Második félidő: Major László nagy lövése talál utat a Fit World hálójába rögtön a félidő elején (2-1). Szabó Zsolt elképesztő góllal egyenlítene, kapura sarkaz a hatoson belülről, a kapufa tövéről pattan ki. Aztán a 28. percben György bombáz 15 méterről, Szabó Zsolt most is résen, egy méterről beveri a kapusról kipattanó labdát (3-1). Szépít Kothencz Péter, kapaszkodik a Fit World: egy labdaszerzést követően Kothencz a vetődő Mihálffy mellett lövi el a labdát a bal alsóba, mintegy hét méterre a kaputól (3-2). Rá két percre Vass bődületes kapufáját jegyezhetjük fel, tizenhárom méterről bal oldalról lőtte ki a jobb kapufát. Erhardt Szilárd ismét két gólra növeli az előnyt, a bal szélről talál hálóba (4-2). Major László előzi meg védőjét (5-2). Büntetőből szépít Szécsényi Gábor (5-3). Varga István fejesét bravúrral védi Mihálffy Béla, majd gólból ment a szöglet után a fideszes városatya. Marad az 5-3 a Betonnak, ma már másodszor nyernek döntőt. 16.45: Hamarosan folytatódik a döntők sora, +35, ismét Első Beton, ezúttal a Fit World ellen. Nagyjából ezer néző van a csarnokban.

Gálamérkőzés:

Önkormányzat - Médiaválogatott 10-5 (3-3). Vezette: Serfőző, Rácz.Önkormányzat: Kiss-Rigó (kapus), Mózes E., Mózes M., Hüvös, Kónya, Mihálffy, Solymos, Véber, Gyimesi, Pacza. Média: Dobó, Teleki (kapusok), Papp Zs., Kovács A., Bagdi Z., Héger, Süli R., Mádi, Détári. Gólszerző: Solymos (2'), Pancza (14', 16', 28', 28', 32'), Véber (30'), Hüvös (34', 39'), Gyimesi (37'), ill. Mádi (7', 29'), Détári (11'), Süli R. (20'), Bagdi (32'). Első félidő: A 2. perc végén Véber passzát Solymos László alpolgármester gurítja a rövidbe Teleki kapus mellett (1-0). Détári szúr kapura egy szabadrúgást 9 méterről, át megy a falon, Kiss-Rigó megyés püspök véd. Mádival szemben már tehetetlen a 7. perc elején (1-1). Csendesen csordogál a meccs, kiegyenlített játék van a pályán. Mintha kissé az újságírók kezében lenne az irányítás. Bedobás után Détári Döme kapásból, nem találja el jól, de ez is elég, 2-1 a médiának. Pancza Zoltán remekül csinál meg egy cselt, benn középen Kónya, de nem adja, lövi, befér a rövidbe (2-2). A 16. percben ismét Pancza talál be (3-2). Solymos lövését hárítja a tollforgatók hálóőre. Aztán Solymos ajtó-ablak helyzetből egy méterről a háló bal felső sarka helyett a kapufa bal felső sarkát lövi szét, felhördül a nézősereg. A félidő utolsó pillanataiban Détári remek labdáját Süli Róbert klasszis mozdulattal, félfordulatból, estében juttatja Kiss-Rigó László kapujába! (3-3) Második félidő: A médiacsapat kapujában a második félidőben Dobó Csaba, portálunk munkatársa. Eddig nem volt sok dolga. Aztán a 24. percben nagyot véd többször egymásután, Détári hazaadása után alakult ki veszélyes helyzet. Véber elől ment ismét bravúrral Dobó kapus. Beszorult a média. Meglepően hangozhat, de egyelőre a politikusoknak sikerül zavarba hozniuk az újságírókat. A 28. percben Pancza Zoltán kétszer is betalál... (5-3). Mádi szépít, ez a második gólja, mindössze pár másodperc telt el a Pancza-dupla óta (5-4). Véber emeli át Dobót egy az egyben, a védelem nagyon zavarba hozható médiafronton (6-4). Bagdi lövi ki a hosszú alsót a félidő derekán, de hamar jön a válasz ismét Panczától, akinek ez már az 5. találata... (7-5) Pancza a bal oldalon iramodik meg, középen érkezik Hüvös László, védő sehol, 8-5. Nincs szerencséje a médiának, Gyimesi lövésébe beleér Dobó, de a kapufáról beperdül (9-5). Pancza pár pillanattal későbbi csattanó felső kapufájának hangja talán még most is visszhangzik Újszegedszerte. Pancza szögletét Hüvös perdíti be egy védő takarásából, Dobó hiába ér bele (10-5). Mózes Ervin főjegyző fia, Miklós is fejelhet egyet, fölé. 10-5 a vége. 15.45: Hamarosan kezdődik a média oldalon Détári Lajossal, az önkormányzati oldalon Véber Györggyel. Mintegy 800 néző van már a lelátókon.

+45 kategória, döntő:

Első Beton – Együtt Szegedért Baráti Társaság 10-3 (5-0). Vezette: Szalai, Juhász.Első Beton: C. Molnár (kapus), Rácz, Szrenka, Tárkány, Orosházi, Leindller, Simon, Márki, Holló, Tóth G., Bischoff, Deák. Együtt Szegedért: Tipity, Grünwald, Beck, Bakai, Tatai, Szente, Farkas E., Hódi T., Hódi Gy., Buknicz, Csányi, Lehota, Bajnai. Gólszerzők: Holló (2', 27', 39'), Tárkány (4', 17', 38'), Tóth G. (8'), Szrenka (12'), Orosházi (23', 40'), ill. Lehota (39' - büntetőből, 40'), Bakai (39'). Első félidő: A 2. percben vezet is a Beton, Holló János első lövését védte a kapus, majd rá egy fél percre könnyedén pöccintett el a hálóőr mellett (1-0). Tárkány Zsolt a 4. percben már kettőre növeli az Első Beton előnyét (2-0). Bischoff Csaba passzát egy kontra végén Tóth Gábor pofozza a hálóba, 3-0 a Betonnak a 8. percben, elég sima meccs eddig. A 12. percben egy bedobás után Szrenka Béla bólint az Együtt Szegedért kapujába (4-0). Bakai Csaba ment nagyot kapusa előtt Simon Szilveszter gólba tartó kapáslövésénél. Holló passzát kissé kivárva küldi kapura Tárkány, ez is benn van (5-0). Nincs egy súlycsoportban a két csapat. Második félidő: Szente és Grünwald kihagyja a kihagyhatatlant, előbbi passza elmagy a kapus előtt, utóbbi meg kitereli az alapvonalon a lasztit, nem tudta rálőni. Orosházi a 23. percben előtte felpattanó labdát kapásból a hálóba küldi (6-0). Holló János a 27. percben kijátszott ajtó-ablak helyzet végén teszi a bogyót a hálóba (7-0). Nincs szerencséje az Együtt Szegedért csapatának, a Beton kapusáról kipattanót Szente teszi vissza: kapus, kapufa, aztán felszabadítás. Tényleg nincs szerencséje a Baráti Társaságnak: Szente kapura tartó labdája mellé menne keresztbe, Hódi Tamás közelről szúrná rá, de ez is kapufa... C. Molnár László, a Beton cserekapusa, ő is a pályán, könnyedén védi Buknicz löbbölését. A 38. percben Tárkány egy kontra végén lövi harmadik gólját, amely csapatának a nyolcadik (8-0). Büntetőből szépít a valamikori legdrágább magyar játékos, Lehota István (8-1). Gólzápor a vége, Holló góljára Bakai Csaba válaszol (9-2). Lehota a fellazuló Beton-védelem résén át is betalál, Orosházi pedig 8 másodperccel a vége előtt beveri a 10. Beton-gólt. 10-3 a vége. 14.55: Hamarosan kezdődnek a döntők, elsőként a +45-ös kategóriában, ahol az Első Beton az Együtt Szegedért együttesével méri össze erejét az aranyért. Jó 500 néző már biztosan van a csarnokban.

-35 kategória, mérkőzés a 3. helyért:

Ret FC - Hársfa Söröző 7-3 (3-1). Vezette: Cseh, TörökRet FC: Fodor Sz. (kapus), Fodor L., Sádt, Maróti, Veres, Füleki, Szűcs, Horváth, Kovács S. Hársfa: Szabó (kapus), Kormányos, Grósz, Kozó, Fröhlich, Domonkos, Mucsi, Grünvald, Sarnyai, Farkas, Fülöp. Gólszerzők: Füleki (9', 22', 27'), Maróti (13'), Fodor L. (19', 24'), Szűcs (40'), ill. Mucsi (5', 30'), Fülöp (28'). Sárga lap: Domonkos (29'). Első félidő: Az 3. percben Sádt lő, Szabó véd, majd Fodor László ismétlését is fogja. Egy percre rá Füleki, ugyancsak a bal oldalon indulva lő közelről, véd Szabó megint. Az 5. percben Mucsi Máté lövését Fodor Szabolcs nem védhette, vezet a Hársfa (0-1). Kozó fura mozdulattal lő kapura balról kiszorítva, a felpattanó laszti a felsőlécet súrolva megy ki. A 9. percben egyenlít a Ret, a hatoson belül Füleki nagy erejű lapos lövése védhetetlen (1-1). Megélénkülni látszódik a meccs, eddig nem volt túl nagy az iram. Maróti közelről kotorja be Szabó kapus mellett a Ret FC potyaízű vezető gólját a 13. percben (2-1). Két perccel később Fröhlich a kapu torkából fejel fölé üresen. Két veszélyes Hársfa-akció, egyikből sem születik gól, ahogyan Domonkos felsőlécen csattanó lövésénél sem. És ami kimarad az egyik oldalon, bemegy a másikon: Fodor László növeli a Ret előnyét (3-1). Második félidő: Füleki szép egyéni akciója, felviszi a labdát, keresztbe elmegy a hatoson belül, a kapus lemarad, ahogy a védők is, aztán a bal alsóba lő vissza (4-1). Maróti a jobb oldalról teszi keresztbe Fodor Lászlónak egy kontra végén, Fodor is megszaggatja azt a bal alsót (5-1). A 27. percben Füleki mesterhármasa, bedobás után jobbról félfordulatból kicsit eltöri a labdát, felpattan, hosszú kapufa, beperdül, kiütés (6-1). Domonkos reklamálása sárga lapot ér a félidő derekán. A 30. percben Mucsi is dupláz, ezzel 6-2-re szépít a Hársfa. Farkas remek lövését tolja ki elvetődve Fodor Szabolcs. Fülöp Csaba a hatoson belül középen a védőjétől elszakadva lő egyenesen a kapuba a hajrában (6-3). Szűcs Krisztián 23 másodperccel a vége előtt jobb szélről suhint rá, védhetetlen ez is Szabónak (7-3). 13.55: Közben gyűlnek a nézők, szurkolók, lehetünk már vagy 2-300-an is. 13.50: Hamarosan következik a harmadik bronzcsata a –35-ös kategóriában a Ret FC és a Hársfa Söröző együttesei között.

+35 kategória, mérkőzés a 3. helyért:

Silstar - bakelit.hu 4-2 (2-1). Vezette: Szalai, Kószó.Silstar: Kovács K. (kapus), Kiss K., Tóth, Kovács T., Kovács J., Horváth, Fazekas, Czeroczki, Dobsa, Sepsei. bakelitbolt.hu: Bagdi, Zámbori, Kiss A., Tanács, Kovács Z., Farkas, Zsikó, Mádi. Gólszerzők: Kiss K. (1'), Kovács T. (2'), Tóth Cs. (24'), Dobsa (26'), ill. Zsikó (16'), Mádi (35'). Első félidő: 25 másodperc elteltével Kiss Krisztián fut be egy szögletre, be is varrja a léc alá (1-0). Kovács Tibor rá 34 másodpercre messziről lövi a másodikat (2-0). Tanács futtából lő, Kovács Krisztián hatalmasat véd, aztán Kiss Attila közeli fejesét is lazán, fél kézzel. Nem tud szépíteni a bakelitbolt, a 9. percben felsőlécen csattan egy távoli lövés. Farkas és Kiss Attila játsza ki a helyzetet, a beívelés magas. Zsikó András szabadrúgása megpattan egy védőn és a léc alá csapódik, szépít a bakelitbolt (2-1). Második félidő: A 24. percben Tóth Csaba kotor be egy Bagdiról kipattanó és a kapufa tövéhez érkező szabadrúgást (3-1). Elalszanak a bakelit védői, Dobsa szabadrúgása akadálytalanul száll a hosszú sarokba (4-1). Mádi József próbálkozott egy technikás, sarkazós megoldással a Silstar kapuja előtt, nem is volt rossz. Próbálkozik a bakelit, Zámbori 15 méterről balról tűz rá egy óriási szabadot, Kovács Krisztián hatalmas védést mutat be. Mádi félfordulatból fölé a 34. percben. Egy percre rá Zámbori és Mádi kontrázik, előbbi passzol, utóbbi befejezi (4-2). Az utolsó két percre tiszta játékidőre áll át a futóóra. Úgy tűnik ez sem segít a bakeliten, Horváth vezet egy ellentámadást, Bagdi véd lábbal. Aztán egy Silstar kontránál Bagdi fut ki, letarolja a támadót, szabadrúgás, blokk. Aztán itt a vége, 4-2-re nyer a Silstar, +35-ben ők a bronzérmesek. 12.55: A Silstar meze a Barcelonáét, Fazekas messziről pedig Messit idézi. Persze, csak nagyon messziről... 12.45: Miközben átadják a Szuperinfo St.Hód együttesének a bronzérmeket, már pályán a +35-ös kategória bronzmeccsének két gárdája, a Silstar, és a bakelitbolt.hu.

+45 kategória, mérkőzés a 3. helyért:

Szuperinfo St.Hód - Ficak 3-2 (2-1). Vezette: Cseh, Savanya.Szuperinfo: Janiga, Rozman (kapusok), Katona, Sepsi, Bódi, Albert, Hevesi, Sarkadi, Túri, Bálint, Hegedűs, Ilosvári. Ficak: Szekeres, Miskolczi (kapusok), Király, Provits, Urbán, Soós, Csiszár, Kószó, Garamvölgyi, Kovács Z., Szigeti, Kéri, Musko, Kakas. Gólszerzők: Hegedűs (15'), Katona (19'), Kószó (23' - öngól), ill. Kéri (14'), Provits (26'). Első félidő: Az első percek után egyértelmű Szuperinfó-, azaz vásárhelyi fölény, az első helyzet Túri nevéhez fűződik. A 7. percben Bálint kijátszott helyzet végén közelről lő, Miskolczi véd. Pillanatok múltán Szigeti ziccerben, de véd a vásárhelyi kapus. A félidő felére már meccsben a Ficak, Szigeti totojázza el a helyzetet a kapussal szemben. Kószó is ziccert ront aztán. A 14. percben bal oldalról élesen lő a vásárhelyiek hosszú sarkára, a röviden álló Rozman mellett, üresen fut be Kéri és be is teszi a labdát a kapuba (0-1). Bódi óriási szabadrúgását védi Miskolczi, a bedobás után egyenlítenek a hódok Hegedűs góljával (1-1). A 19. percben Miskolczit zavarja meg az előtte elfutó csatár, Katona messziről lő, a jobb alsóban köt ki a labda (2-1). Második félidő: Kéri azonnal fejel kezdés után, Janiga véd. Túri lő balról a kapu elé, Kószó szerencsétlenül ér bele a kapu torkában, öngól (3-1). Röviddel után Provits lódul meg a bal szélen, gondol egyet, lő 8 méterről a rövidre, zárkózik a Ficak (3-2). Helyzetek mindkét oldalon az utóbbi percekben, ám a befejezésekbe rendre hiba csúszik. A 36. percben vásárhelyi szabadrúgás után Szekeres véd látványosan egy nagyot, majd még egyet. Mintegy száz néző előtt végül diadalmaskodik a Szuperinfo 3-2-re. 11.50: Elsőként 12 órától a +45-ös kategória bronzcsatája következik, a Szuperinfo St.Hód és a Ficak focistái már javában melegítenek. Egyelőre igen családias a légkör, pár tucat néző van jelen a csarnokban. 11.45: Sok szeretettel köszöntjük Kedves Olvasóinkat és a monitor előtt szurkolókat az újszegedi sportcsarnokból, ahol rövidesen kezdetét veszi a 2011. évi Kék Mókus Kupa utolsó játéknapja a helyosztókkal: bronzmeccsek és döntők, egy igen érdekesnek ígérkező médiafoci (Önkormányzati képviselők - Újságírók), és egy várhatóan izgalmas gálameccs a mai repertoár.

Korábban írtuk:

Három korosztályban (-35, +35, +45) egy-egy döntő és egy-egy bronzmeccs a program az újszegedi sportcsarnokban, valamint lesz 16 órától médiafoci, ahol az önkormányzati képviselőkkel csapnak össze városunk legjobb tollforgatói, a napot pedig 19 órától a megyéből elszármazott legjobb labdarúgók csapata csap össze a Szeged 2011 játékosaira épülő vegyes gárdával. A helyszínről folyamatos bejelentkezésekkel és fotógalériákkal jelentkezünk déli 12 órától. Tartsanak velünk!

Program:

12.00: +45 év, 3. helyért: Szuperinfo St.Hód – Ficak 12.45: Eredményhirdetés 13.00: +35 év, 3. helyért: Silstar – bakelitbolt.hu 13.45: Eredményhirdetés 14.00: -35 év, 3. helyért: Ret FC – Hársfa Söröző 14.45: Eredményhirdetés 15.00: +45 év, Döntő: Első Beton – Együtt Szegedért Baráti Társaság 15.45: Eredményhirdetés 16.00: Önkormányzat – Média 17.00: +35 év, Döntő: Első Beton – Fit World 17.45: Eredményhirdetés 18.00: -35 év, Döntő: Center Lottózó – Micro Meat 18.45: Eredményhirdetés 19.00: Gálamérkőzés

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.