Közélet

Idén is útnak indul a Megye Mikulása + FOTÓK

Idén is útnak indul a Megye Mikulása + FOTÓK

2011. december 2., péntek
Idén is útnak indul a Megye Mikulása + FOTÓK

3 év alatt 35 helyen kedveskedett a gyerekeknek

Negyedik éve lepi meg műsorral és ajándékkal a Csongrád megyében élő óvodás és iskolás gyerekeket a Megye Mikulása, amely a Rendezvényház szervezésében, a Csongrád Megyei Önkormányzat támogatásával 2008-2010 között összesen 35 helyszínen járt.

A gyerekeknek a Mikulás-csomag, szaloncukor és a színes ünnepi műsor mellett meleg kakaóval és kaláccsal kedveskedtek a rendezvényeken – a hagyományt folytatjuk: idén közel 1000 kisgyermek ünnepét teszi szebbé a Megye Mikulása december 5-7 között három településen. Az újszegedi Rendezvényházba december 6-án, kedden 17.00 órára érkezik a Mikulás. A gyerekeket a Peter&Pan gitárduó szórakoztatja majd, a műsoruk címe: Hópille száll. Ugyanezt a produkciót láthatják másnap a Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató Intézmény nevelőszülői hálózata kötelékében nevelkedő gyerekek is. A Megye Mikulása ezen a két helyszínen kívül ellátogat a pusztaszeri Művelődési Házba és a domaszéki óvodába és iskolába is. Nekik a Mikulás uzsonnája c. műsorral a Szegedi Nemzeti Színház színészei készülnek. 2008 és 2010 között december elején összesen 35 helyszínen járt a Megye Mikulása, amely járt például Kisteleken, Csongrádon, Makón, Üllésen, Zsombón, Újszentivánon, Kövegyen, Ásotthalmon, Csanádpalotán, Tiszaszigeten, de kedveskedett a gyerekeknek Fábiánsebestyén, Apátfalva, Rúzsa, Nagylak, Nagytőke, Szegvár, Földeák és Derekegyház egy-egy helyszínén is. Minden évben változatos műsorral készült a gyerekeknek a Rendezvényház, felléptek például a Grimm-busz és a Mandula Színház, a Truffandinó Bábszínház, az Impro Stúdió és a Szegedi Nemzeti Színház művészei, valamint a Peter&Pan gitárduó is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.