Közélet

Babgulyással készült a Jobbik karácsonyra + FOTÓK

Babgulyással készült a Jobbik karácsonyra + FOTÓK

2011. december 23., péntek
Babgulyással készült a Jobbik karácsonyra + FOTÓK

Gőzölgő babgulyással várja a rászorulókat a szegedi Jobbik péntek kora délután. A párt közel háromszáz adag ételt oszt szét a Dugonics téren felállított standjánál.

Meleg étellel vendégeli meg a járókelőket a szegedi Jobbik pénteken déltől. A párt a Dugonics tér sarkához települt ki, ahol közel háromszáz adag babgulyást és több kiló kenyeret oszt szét az éhezőknek, rászorulóknak, és mindenkinek, aki arra jár. "Úgy gondoltuk, hogy a karácsonyra mi is szeretnénk valami ajándékkal kedveskedni a szegedieknek. Ilyenkor, az ünnepek alatt nem túl sok helyen csinálnak melegkonyhát, a forró étel pedig különösen jól esik ebben a hideg időben" - nyilatkozta portálunknak

Tóth Péter

, a Jobbik megyei elnöke. A párt válogatás nélkül kínálta meg a járókelőket a standjuk mögött kipakolt kilós, szeletelt kenyerekkel és a délben még gőzölgő babgulyással. "Azokra is gondolni kell ilyenkor, akik nem tudnak egy karácsonyfa mellett ünnepelni, mint a legtöbb család. Miattuk csináljuk elsősorban ezt az ételosztást. Egy-két óráig még talán kitart az étel, addig szívesen látunk bárkit, aki megéhezik" - tette hozzá Tóth Péter.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.