Gazdaság

Az ünnepek alatt nem kapcsol ki az EDF DÉMÁSZ

Az ünnepek alatt nem kapcsol ki az EDF DÉMÁSZ

2011. december 20., kedd
Az ünnepek alatt nem kapcsol ki az EDF DÉMÁSZ

Az EDF DÉMÁSZ Zrt., mint felelős villamosenergia-szolgáltató a nehéz anyagi körülmények között élő családok védelmében az ünnepi időszakban kikapcsolási moratóriumot hirdet.

2011. december 22. és 2012. január 06. között azoknál a lakossági ügyfeleknél sem kapcsolják ki az áramot, akiknek számlatartozásuk van. Így a téli szünetben, az ünnepek alatt nekik sem kell nélkülözni a villamosenergia-szolgáltatást. A kikapcsolások szüneteltetése kizárólag az EDF DÉMÁSZ lakossági ügyfeleire vonatkozik. A védett ünnepi időszakot követően az EDF DÉMÁSZ továbbra is több lehetőséget ajánl a nehéz helyzetbe került lakossági fogyasztók számára, hogy megelőzhető legyen az áramszolgáltatásból történő kikapcsolás. Amennyiben az ügyfél szociálisan rászorult a Társaság felajánlja az előrefizetős mérés lehetőségét. Évente egyszer – meghatározott feltételek mellett - lehetőség van részletfizetési kedvezményre is. A türelmi idő nem vonatkozik a más energiakereskedővel szerződött, illetve nem lakossági ügyfelekre. Esetükben a Társaság ebben az időszakban is a hatályos szabályozás szerint jár el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.