Sport

Vízilabda: ismét kupa, ismét Fradi

Vízilabda: ismét kupa, ismét Fradi

2011. november 3., csütörtök
Vízilabda: ismét kupa, ismét Fradi

Pénteken este 18 órától ismét magyarkupa-mérkőzésen, ezúttal a negyeddöntőben száll medencébe a Szeged Beton férfi vízilabdacsapata, a szeptemberi selejtező után újból a Fradi ellen.

Szeptember 18-án a magyarkupa szegedi selejtezői során a csoportrangadón lehengerlő győzelmet aratott a zöld-fehérek ellen

Vincze Balázs

alakulata. Fortuna szeszélye folytán pénteken - ezúttal a negyeddöntőben - ismét összecsap a két gárda, ezúttal már oda-viaszavágós egyenes kieséses rendszerben, melynek első találkozóját az újszegedi sportuszodában rendezik. Török Béláék dolga nem tűnik nehéznek eddigi teljesítményüket alapul véve, hiszen a csapat veretlen a bajnokságban - mi több az új vezetőedző regnálása során is -, valamint pár hete a Bajnokok Ligája-címvédő Partizan Beograd otthonában is világraszóló győzelmet aratott.

Online

A Szeged Beton - Ferencváros férfi vízilabda magyarkupa-negyeddöntőről a SZEGEDma.hu folyamatosan frissülő, szöveges, élő, online közvetítésben tudósít péntek este 18 órától. Szurkoljon ön is velünk!

A csapat a Szentesről Nagyváradra igazoló

Tóth László

vezetőedző gárdájával edzett együtt a hosszú hétvégén. "Kétszer nyertünk, egyszer kikaptunk a Nagváradtól. Nem volt teljes egyik meccsen sem a keret, mert három csoportot alakítottam ki. Ők a kapu mögötti területen úsztak, kaptak külön feladatot, így több ifista korú játékos is szerepet kapott a meccseken" - értékelte

a csapat honlapján

Vincze mester a felkészülést. Sajnos a kisebb sérülések nem kerülték el most sem a sikercsapatot, hiszen

Lehmann István

meghúzódott, míg

Hegedüs Gábor

jobb kezének a kisujja sérült meg. A csapatkapitány

Varga Péter

azonban felépült, így most már teljes értékű munkát végezhet. A negyeddöntő visszavágóját másnap, szombaton este 19.30-tól rendezik a népligeti FTC-uszodában.

A férfi vízilabda magyar kupa negyeddöntőinek párosítása:

(az elöl álló csapat otthonában rendezik az első mérkőzést)

Szeged-Beton VE – FTC-Fisher Klíma

péntek 18 óra

(Vezeti: Fekete, Rubos) PVSK-Füszért – Szolnoki Dózsa-KÖZGÉP

péntek 19.30

BVSC-Zugló – ZF-Eger

péntek 20 óra

Groupama-Honvéd – TEVA-Vasas-UNIQA

péntek 20 óra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.