Sport

Vízilabda: Beton-kemény csata lesz ismét a Honvéddal

Vízilabda: Beton-kemény csata lesz ismét a Honvéddal

2011. november 18., péntek
Vízilabda: Beton-kemény csata lesz ismét a Honvéddal

Szombaton - immár bajnoki fordulóban - ismét megütközik a Szeged Beton férfi vízilabdacsapata a Honvéddal. A Kőér utcaiak elszántak lesznek, Varga Péterékre nehéz ütközet vár.

Heroikus küzdelemben nyerte meg a Szeged Beton a férfi vízilabda magyar kupát vasárnap délben

Vad Lajos

együttese ellen. A fővárosiak már 6-3-ra is vezettek, amikor

Vincze Balázs

időt kért, a csapat változtatott a védekezésen, majd felzárkózott, és az új-zélandi

Joseph Kayes

centergóljával 12 másodperccel a vége előtt kupagyőztessé lépett elő. A gól emberelőnyből született, amelynek befújását sérelmezték a fehérsapkás címvédő részéről mind a játékosok, mind szurkolóik, s bár a Honvéd az utolsó másodperceket kettős fórban játszhatta, egyenlíteniük már nem sikerült. Nyilván ez is fel fog merülni a szombati találkozó kapcsán, s aligha lehet kétségünk afelől, hogy valamennyire lejteni fog a medence a hazaiaknak. "A kupagyőzelmünk óriási eredmény, így a hétfő és a kedd az ünneplésé, az emlékezésé, az élmények újra átéléséé volt, de szerda reggel úgy indítottuk az edzést, hogy a kupagyőzelmet lezártuk, hiszen nem hogy a bajnokságnak, de még az őszi szezonnak sincs vége, s négy olyan mérkőzés vár ránk, melyek abszolút meghatározhatják az őszi szereplésünket" - mondta el portálunknak Vincze Balázs, hozzátéve, a Honvéd bizonyosan be akarja majd bizonyítani, hogy ők a jobb csapat. Szivós Mártonék jelenleg a 4. helyen állnak a tabellán, ám mindössze négy meccsen vannak túl, ugyanis a Vasas és az Eger elleni derbijük is el lett halasztva a bajnokság elején a kaukázusi Eurokupa-selejtezőt követő járványgyanú miatt. Négy eddigi találkozójukon egyébként négy sima győzelmet arattak a Kaposvár, a Debrecen, a Szentes és a Pécs ellen. A rangadót szombaton 18 órától rendezik a fővárosi Kőér utcai uszodában, a Sportklub élőben közvetíti a meccset.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.