Egyetem

Ünnepi egyetemi hangverseny a Liszt-emlékévben

Ünnepi egyetemi hangverseny a Liszt-emlékévben

2011. november 21., hétfő
Ünnepi egyetemi hangverseny a Liszt-emlékévben

Liszt Ferenc születésének 200. és halálának 125. évfordulója méltó megünneplése részeként a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) Zeneművészeti Kar művészei koncertet adnak november 24-én, csütörtökön este hat órakor.

Az SZTE Zeneművészeti Kar (ZMK) Fricsay Ferenc Hangversenytermében (Szeged, Tisza Lajos krt. 79-81.) rendezik a jubileumi Liszt Ferenc-év alkalmából rendezett koncertet. A jeles eseményt az MTA Szegedi Akadémiai Bizottság (SZAB) Művészeti Szakbizottságának Zeneművészeti Munkabizottsága, a SZAB Tudósklub Egyesület, a Szegedi Operabarátok Egyesülete, valamint a Liszt Ferenc Társaság Szegedi Tagozata szervezi. A rendezvényen köszöntőt mond

Kerek Ferenc

, az egyetem Zeneművészeti Karának (SZTE ZMK) dékánja, a SZAB Művészeti Szakbizottság Zeneművészeti Munkabizottság elnöke. A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.