Közélet

Szabad lesz az út a Vásárhelyi Pál utcán

Szabad lesz az út a Vásárhelyi Pál utcán

2011. november 7., hétfő
Szabad lesz az út a Vásárhelyi Pál utcán

Holnaptól a Vásárhelyi Pál utca Pulz utca és a Sever áruház között szakaszán megszűnik a kellemetlen terelés, s az ismét kétszer egy sávban használható lesz.

A kivitelező kicserélte, illetve biztonságba helyezte az érintett területen található összes ivóvíz-, csapadékvíz-, gáz-, elektromos és távközlési vezetéket így a közlekedési korlátozás feloldhatóvá vált. A következőkben nagy lendülettel folytatódik az építkezés a külső sávokban, a járdákon és a körforgalomban. November végére – a tervek szerint – elkészül a teljes útszakasz aszfaltozása, közben a kivitelező elvégzi a szükséges a parkosítási- és forgalomtechnikai munkálatokat, amellyel befejeződik a teljes első ütem. A Vásárhelyi Pál utca szélesítése előreláthatóan tavasszal folytatódik a második ütemmel, a Bakay Nándor utca és a Kálvária sugárút között.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.