Kultúra

Programok a Szent Miklós templomban

Programok a Szent Miklós templomban

2011. november 9., szerda
Programok a Szent Miklós templomban

Két programra is invitálják az érdeklődőket a Munkácsy utca 7. szám alatti Szent Miklós templomba. Pénteken este Wass Albert-est lesz, szombaton délután pedig a zsámbéki premontrei nővérek lesznek a rend vendégei.

Mustármag címmel Wass Albert-estet rendeznek november 11-én, pénteken 19 órától a Szeged-Felsővárosi Szent Miklós Minorita Templomban. A műsort szerkesztette és előadja a székelyudvarhelyi Tomcsa Sándor Színház színművésze,

Kulcsár-Székely Attila

, rendezte

Csurulya Csongor

. Belépőjegyek 500 forintos áron a helyszínen válthatóak. A zsámbéki premontrei nővérek lesznek szombaton a Szent Miklós Minorita Templom vendégei. A Premontrei Női Kanonokrend tagjai 17.30-tól a vesperást énekelnek rendjük hagyománya szerint, majd részt vesznek a 18 órakor kezdődő szentmisén. Este héttől pedig a kolostor nagytermében vetített előadást tartanak rendjük történetéről, lelkiségéről, illetve a rendtagok mindennapi életéről. Az előadás után szerény agapéra várják a résztvevőket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.