Bulvár

Nem tudott kiflit venni, gitárral törte a bank ablakait

Nem tudott kiflit venni, gitárral törte a bank ablakait

2011. november 9., szerda
Nem tudott kiflit venni, gitárral törte a bank ablakait

Nem tudott kiflit venni Kiszomboron hétfőn hajnalban, ezért betörte a József Attila utcán lévő pénzintézet három nagy ablaküvegét egy férfi - tájékoztat a CSMRFK Sajtószolgálata.

Hétfőn hajnalban érkezett bejelentés a Makói Rendőrkapitányság ügyeletére arról egy biztonsági cégtől, hogy ismeretlen tettes betörte a kiszombori József Attila utcában lévő pénzintézet ablaküvegeit. A helyszínre irányított rendőrök azonnal adatgyűjtésbe kezdtek, melynek eredményeként eljutottak egy 22 éves, Angliában élő és dolgozó fiatalemberhez, aki a nagymamájához érkezett látogatóba a településre. Egy haverjával kocsmázni kezdtek, majd éjszaka, kissé már ittas állapotban, a helyi pékektől akartak némi élelmet szerezni. Mivel nem kaptak, elindultak hazafelé. Út közben a fiatalember begurult, és a nála lévő gitártokkal - benne a gitárral - betörte az említett pénzintézet ablakait. A banknak okozott félmillió forintos kár mellett a hangszere is megsérült. Az ügyben rongálás bűntett megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Makói Rendőrkapitányságon - áll a közleményben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.