Közélet

Lassan megérkezik a tél

Lassan megérkezik a tél

2011. november 7., hétfő
Lassan megérkezik a tél

A lehűlés a hét második felében kezdődik, éjszaka egyre hidegebb lesz, de csapadékra nem kell számítanunk. Szeged környékén napközben még 10 fok feletti hőmérséklet várható, éjszakánként azonban már fagypont alá csúszhat a hőmérséklet.

Hétfő reggel északkeleten már gyenge fagy várható,napközben a Tiszától nyugatra gyakran tekinthetünk fel erősen felhős égboltra, a Duna-Tisza közén szórványosan számíthatunk gyenge esőre, záporra. Északkeleten a napsütést fátyolfelhőzet szűrheti. A délkeleti szél továbbra is a Baja-Győr sávban lesz élénk, olykor erős. A legmagasabb nappali hőmérséklet 11 és 16 °C között alakul -

írja az Időkép

. Kedden reggel az Alföldön és a középső területeken kevés, máshol több felhőre van kilátás, helyenként ködfoltokkal. A gyenge, mérsékelt légmozgásban 1 és 6 °C közé hűl a levegő. Egy anticiklon peremén a hét második felétől hűvösebb, de továbbra száraz légtömegek érkeznek fölénk; erősödő éjszakai lehűléssel, csökkenő nappali hőmérsékletekkel, megnövekvő ködhajlammal számolhatunk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.