Sport

Labdarúgás: győzelemmel búcsúzott az Alsóváros

Labdarúgás: győzelemmel búcsúzott az Alsóváros

2011. november 27., vasárnap
Labdarúgás: győzelemmel búcsúzott az Alsóváros

Sikerrel vívta meg idei utolsó tétmérkőzését a megyei III. osztály Homokháti csoportjában a Víziközmű-Alsóváros gárdája.

Kiss Ferenc

együttese a 15. fordulóban a Szőregi RSE II. csapatát fogadta szombaton a Szabadság téren. Az első félidőben elején a hazai alakulat kezdeményezett többet, számos íéretes lehetőséget dolgozott ki

Szabó L.

kapuja előtt.

Káity

közelről a kapufára lőtt,

Szepesi

egy jobb oldali beadást egyből küldött kevéssel a léc fölé, majd

Csordás J.

a vendégek portását találta el. A játékrész felétől kiegyenlített mezőnyjáték folyt, és a Szőreg II. is megpróbálkozott a gólszerzéssel, elsősorban távoli lövéssel tették próbára a hazaiak portását. A szünetben két játékossal frissítettek a vendégek, és a fáradó hazaiakat saját térfelükre kényszerítették, viszont nehezen jutottak át a jól záró alsóvárosi védelmen. A 68. percben egy ellentámadás végén megítélt büntetővel jutottak előnyhöz Hüvösék. Történt, hogy a büntetőterületen belül Szepesit jó ütemű csele után a vendégek védője felrúgta. A megítélt 11-est

Martonosi T.

végezte el, a jobb alsó sarokba tartó lövésébe ugyan beleért a szőregi portás, de a kezéről a sarokba csurgott a játékszer (1-0). A hátralévő időben pedig jól védekezve megtartotta minimális előnyét az Alsóváros, és több heti böjt után begyűjtötte a három pontot. A jövő hétre kiírt Forráskút - Alsóváros mérkőzés tavaszra tolódik el, így 20 ponttal a hetedik helyen, azaz a középmezőnyben végezve telel át a szegedi csapat.

A megyei III. osztály Homokháti csoport 15. fordulójában:

Víziközmű-Alsóváros SE - Szőregi RSE II. 1-0 (0-0).

Szeged, Szabadság tér, vezette: Fejes (Avramut).

Víziközmű-Alsóváros SE:

Bicskei - Csúcs, Kéri, Kis Z., Török - Pipicz (Hüvös 46'), Szepesi (Szabó T. 70'), Martonosi T., Daróczi - Csordás (Martonosi A. 75'), Káity. Edző: Kiss Ferenc.

Szőregi RSE II.:

Szabó L. - Mityók, Varga Z. (Tóth J. 46'), Csernyik, Csigér, Körmendi J., Bosnyák F., Bosnyák M. (Barna Zs. 65'), Lengyel (Tóth T. 75'), Séra, Körősi (Hegyközi 46'). Játékos-edző: Tóth Tibor.

Gólszerző:

Martonosi T. (11-esből - 68').

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.