Sport

Kosárlabda: szerdán a listavezető látogat Vásárhelyre

Kosárlabda: szerdán a listavezető látogat Vásárhelyre

2011. november 22., kedd
Kosárlabda: szerdán a listavezető látogat Vásárhelyre

Nem pihenhet sokat az EnterNet Vásárhelyi Kosársuli, hiszen a Salgótarján elleni szombati Hepp-kupa mérkőzés után szerda este bajnoki találkozó következik. A hétközi fordulóban az Eger látogat a Hódtói Sportcsarnokba, így Utasiéknak nagyon fel kell szívni magukat, ha győzni akarnak.

A vendégek soraiban ott lesz az a

Kováts Róbert

is, aki vásárhelyiként néhány éve még a kék-sárgákat erősítette, a Kaposvárban töltött A csoportos évek után idén az egriekhez igazolt. Eddig úgy tűnik, hogy nem is volt rossz döntés, hiszen a hevesi gárda mindössze egy vereséggel vezeti a bajnokságot. Legutóbb épp az ellen a Szerencs ellen arattak közel 50 pontos győzelmet kupameccsen, akiket a Kosársuli a nyitó fordulóban 28-cal páholt el idehaza. Sajnos Elek András edző továbbra sem számolhat a teljes kerettel:

Dani Zoltán

műtétre vár, jó hír viszont, hogy

Vejinovics

újra hadra fogható. De így is nagyon össze kell szednie magukat a vásárhelyieknek ahhoz, hogy megszerezzék negyedik sikerüket a bajnokságban, hiszen center poszton továbbra hiányosa a gárda, ezt azonban lelkességgel és gyorsasággal pótolni lehet. A cél most az, hogy a hétvégi Salgótarján elleni súlyos vereséget feledve, kevés eladott labdával, és felszabadult játékkal rukkoljanak elő a hazaiak. Újdonság is vár a mérkőzésre kilátogató szurkolókra, hiszen a Kosársuli új szponzora, a vásárhelyi Prominens Kft., a STIHL termékek forgalmazója ajándékcsomagokat és kuponokat oszt ki a szurkolók között, sőt közülük egy valaki akár egy fűszegély nyírót is hazavihet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.