Sport

Kézilabda: kettős rangadó Vásárhelyen

Kézilabda: kettős rangadó Vásárhelyen

2011. november 17., csütörtök
Kézilabda: kettős rangadó Vásárhelyen

Vasárnap délután mindkét vásárhelyi női kézilabda csapat megyei bajnoki mérkőzést játszik a Hódtói Sportcsarnokban. A sort 14.30-kor az "öreglányok" kezdik, a Hódmezővásárhelyi Kézilabda Egyesület csapata a Bordány együttesét látja vendégül, majd 16.15-ös kezdéssel a Hódmezővásárhelyi Leány Kézilabda Club ellenfele az eddig kiválóan szerepelt Szentes lesz.

A HKE a legutóbbi két bajnoki mérkőzésének mérlege egy győzelem és egy vereség. Az örökifjú

Miklósné "Pincsi"

csapata 27-20 arányban nyert Szegeden a Seni Girls kézisei ellen. Dobráék következő bajnoki mérkőzésüket a kisteleki csarnokban játszották a Sándorfalva ellen. A találkozóra nem érkeztek meg a kijelölt játékvezetők, így a mérkőzést az egykori vásárhelyi kedvenc, a Sándorfalva jelenlegi edzője,

Csáki Éva

vezette le. Az első félidőben a "falvaiak" öt gólos előnyt szereztek, amelyből négyet a mérkőzés végére is sikerült megtartaniuk és 27-23 arányban nyertek. A HLKC két győztes találkozón van túl. A mindössze 17 éves átlagéletkorú vásárhelyi lányok először a Hódtói Sportcsarnokban fölényes, 33-21 arányú győzelmet arattak a Sándorfalva ellen, majd Szegeden folytatták jó sorozatukat és a Seni Girls együttesét verték 25-17 arányban. A HLKC csapatára nehéz hétvége vár, hiszen a vasárnapi találkozó előtt szombaton is pályára lépnek, ekkor pótolják a korábban elhalasztott mérkőzésüket Bordányban. A vasárnapi két bajnoki mérkőzés után, november 24-én (csütörtökön) 16.30-kor a Hódtói Sportcsarnokban játszák a "második vásárhelyi derbit" ahol a HLKC igyekszik majd visszavágni a bajnokság elején elszenvedett vereségért a HKE csapatának.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.