Bulvár

30 kiló kábítószer az új autóban + FOTÓK, VIDEÓ

30 kiló kábítószer az új autóban + FOTÓK, VIDEÓ

2011. november 11., péntek
30 kiló kábítószer az új autóban + FOTÓK, VIDEÓ

A röszkei Határkirendeltségen jelentkezett belépésre csütörtökön két szerb állampolgárságú férfi egy néhány hónapos szerb honosságú Skoda Octavia A5 típusú személygépjárművel, melyben elmondásuk szerint bejelenteni való árut nem visznek magukkal – tájékoztatta portálunkat Suller György Attila őrnagy, a NAV vám- és jövedéki szóvivője.

A pénzügyőrök a nyilatkozatokat elfogadták, azonban a járművet jobban szemügyre véve azt látták, hogy a hátsó lökhárító mögött a gyári kialakításról eltérő, csavarokkal rögzített fal található, ezért a gépkocsit félreállították szigorított vizsgálat céljából. A pénzügyőrök valamennyi csavar eltávolítása után a hátsó lökhárítóból, a küszöbből, valamint az első sárvédők mögötti kialakított rejtekhelyről összesen 30 kg marihuánát szedtek ki. A pénzügyőrök a 60 millió forint értékű kábítószert lefoglalták, a két szerb férfi ellen azok őrizetbe vétele mellett visszaélés kábítószerrel bűncselekmény megalapozott gyanúja miatt a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság folytat eljárást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.