Közélet

Forgalomlassító demonstráció Szegeden és Vásárhelyen

Forgalomlassító demonstráció Szegeden és Vásárhelyen

2011. november 4., péntek
Forgalomlassító demonstráció Szegeden és Vásárhelyen

A Magyar Szolidaritás Mozgalom „Villants egyet! – érted is (ki)állunk" címmel félpályás útlezárással demonstrál országszerte. A megmozdulással a munkavállalókat szerintük alapvetően hátrányosan érintő új Munka törvénykönyv-javaslat ellen kívánnak tiltakozni.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság értesíti a járművezetőket és az üzemeltetőket, hogy a november negyedikén Hódmezővásárhely külterületén, valamint Szegeden tartandó demonstráció miatt az alábbi forgalmi rend változás, forgalom korlátozás lép életbe:

Gépkocsi demonstráció Hódmezővásárhelyen:

Ideje:

2011. november 4-én 07.00 órától november 4-én 17.00 óráig.

Helyszíne:

Hódmezővásárhely: 47-es számú főközlekedési út 192,00 km-szelvénytől a 191,50 km-szelvényéig Hódmezővásárhely irányából Orosháza irányába félpályás, baloldali, forgalomlassító útlezárással megvalósuló demonstráció. A rendezvényen várhatóan 60 fő és 30 gépjármű lesz, 10 fő rendező lesz kijelölve. A demonstráció a közlekedési szabályok betartásával, rendőri biztosítás mellett történik.

Szegeden két helyen is demonstrál a szakszervezet:

Ideje:

2011. november 4-én 06:30 órától november 4-én 17.00 óráig.

Helyszíne:

Szeged: 43-as számú főút 8-as és 10-es kilométerszelvénye között Szeged irányából Deszk irányába a jobb oldali úttest részen félpályás útlezárással megvalósuló békés demonstráció lesz. A rendezvényen várhatóan 25 fő és 18 gépjármű lesz, ez a létszám azonban növekedhet. A demonstráció a közlekedési szabályok betartásával, rendőri biztosítás mellett történik.

Helyszíne:

Szeged: 2011. november 4-én (péntek) 06.30 órától 17.00 óráig az 55-ös főúton a 10+250-es és a 9+800-as kilométerszelvény között félpályás útlezárással (Domaszék irányából Szeged irányában a jobb úttest részén) megvalósuló demonstráció lesz. A demonstráció a közlekedési szabályok betartásával, rendőri biztosítás mellett történik.

Részletetek és fotók hamarosan...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.